Snowpiercer: TBS je napokon najavio seriju koja se razvlači već dugi niz godina – serijala.com
Trenutno čitaš
Snowpiercer: TBS je napokon najavio seriju koja se razvlači već dugi niz godina

Snowpiercer: TBS je napokon najavio seriju koja se razvlači već dugi niz godina

Skoro tri pune godine prošle su otkad je TNT najavio televizijsku adaptaciju kultnog hita korejskog redatelja Bong Joon-Hoa iz 2013., koji je pak bio adaptacija stripa “Le Transperceneige” francuskog autora Jacquesa Loba.

Mnogo se toga promijenilo u međuvremenu. Prvo — serija se više neće emitirati na TNT-u.

Snowpiercer” je film o vlaku koji, uz pomoć svog perpetuum mobile motora, konstantno vozi po planeti nekoliko godina nakon što je Zemlja postala ledena kugla na kojoj više nema života. Unutar dva sata u vlaku Bong Joon-Ho je lijepo ispričao priču o klasnim sukobima i podjeli moći unutar društva, linearno vodeći svog junaka (Chris Evans) kroz njegove vagone. U prednjim vagonima vlaka vozi se elita, a u zadnjim, jasno — radnici i ostali šljam. Chris eventualno stiže do kraja svog putovanja i… pogledajte film.

Prije nego je serija prešla na TBS — Josh Friedman je angažiran za showrunnera, ali i to sad više nije istina. Graeme Manson (Orphan Black) je preuzeo mjesto autora serije koja će se događati sedam godina nakon što je planet zaledio. Jennifer Connelly, Daveed Diggs i Alison Wright igrat će glavne uloge u seriji koja će se početi prikazivati naredne godine. TBS je toliko uvjeren u uspjeh svoje serije da je već naručena i druga sezona. Trailer izgleda… u redu, ali ni blizu vizualnom stilu filma iz 2013. Vidjet ćemo kako će ovo ispasti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861