TNT je naručio pilot za televizijsku adaptaciju Snowpiercera – serijala.com
Trenutno čitaš
TNT je naručio pilot za televizijsku adaptaciju Snowpiercera

TNT je naručio pilot za televizijsku adaptaciju Snowpiercera

“Snowpiercer” je film o vlaku koji, uz pomoć svog perpetuum mobile motora, konstantno vozi po planeti nekoliko godina nakon što je Zemlja postala ledena kugla na kojoj više nema života. 

Film je unutar dva sata lijepo ispričao priču o klasnim sukobima i podjeli moći unutar društva, linearno vodeći svog junaka (Chris Evans) kroz vagone vlaka. U prednjim vagonima vlaka vozi se elita, a u zadnjim, jasno – radnici i ostali šljam. Chris eventualno stiže do kraja svog putovanja i… pogledajte film. 

TNT je naručio pilot za možebitnu seriju koja najvjerojatnije neće imati limitirano vrijeme trajanja i definitivno će biti zanimljivo vidjeti kamo ovo sve vodi. Josh Friedman je odabran za showrunnera, što je pozitivna vijest ako se, kao ja, sjećate one sjajne, depresivne i teške druge sezone The Sarah Connor Chronicles. Friedman se tada borio s teškom bolešću, koristeći samu seriju kao poligon vlastite borbe. 

Uz Friedmana, producenti serije bit će Marty Adelstein i Becky Clements, a pomoć će im pružati i Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun i Dooho Choi. 

Snowpiercer će, ukoliko serija bude naručena, proći put od francuskog stripa, do (američko)-južnokorejskog filma do američke serije.

2 komentara
  • veliki sam fan ovog filma, ako netko možda ima strip na engleskom u .cbr formatu, bio bi više nego zahvalan da me kontaktira

  • nemogu vjerovat da će radit seriju, i to ne amerikanac nego originalan redatelj i scenarist filma…ne samo to – pomagat će mu chan-wook park – čovjek koji je glavni i odgovoran za vengance triologiju tj. najbolji koreanski film ikad snimljan – oldboy…nevjerovatna dobra vijest, nadam se nastavku svog infa vezanim za seriju u skoroj budučnosti…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861