Westworld obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Westworld obnovljen za četvrtu sezonu

Westworld obnovljen za četvrtu sezonu

The Hollywood Reporter prenosi da će se Westworld vratiti i u četvrtoj sezoni na HBO. Vrijeme povrtaka zasad nije definirano, ali kako i sami znate produkcija na Westworldu traje dugo, a pauze su višegodišnje.

Lisa Joys i Jonathan Nolan će se vratiti kao izvršni producenti i showrunneri serije koja je u prvoj i drugoj sezoni imala deset epizoda dok će treća brojati osam. Joy i Nolan su od Amazona dobili hrpu novca za projekte na Primeu, ali njihov ugovor s HBO-om još je uvijek na snazi. THR-ovi izvori javljaju da će Westworld vjerojatno dogurati do šeste sezone.

HBO-ova za Emmy nominirana SF serija Westworld vraća se u novoj sezoni koja je još ambicioznija, uzbudljivija i aktualnija nego ikad prije. Nakon posljedica masakra iz prošle sezone Dolores, Bernard i nepoznati domaćin, zaposjedajući tijelo Delosove direktorice Charlotte Hale, započinju novo poglavlje – izvan parka – istražujući “stvarni svijet” i u što će se oni sami pretvoriti nakon oslobođenja. Kroz osam jednosatnih epizoda treća sezona zatječe Dolores spremnu na rat s čovječanstvom i Bernarda koji je očajnički pokušava zaustaviti, dok se Maeve ponovno ujedinjuje s poznatim licima u novom svijetu — te svi otkrivaju da je i vanjski svijet jednako pun prijevare i predodređenosti kao i onaj koji su oduvijek poznavali.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861