The Office će se možda vratiti, John Krasinki spreman za božićni specijal – serijala.com
Trenutno čitaš
The Office će se možda vratiti, John Krasinki spreman za božićni specijal

The Office će se možda vratiti, John Krasinki spreman za božićni specijal

Danas gotovo nevjerojatno za povjerovati, ali dugi niz godina NBC-jev četvrtak bio je nakrcan fantastičnim serijama. Ranih dvijetisućitih, već duboko u svom “must-see-TV” bloku NBC je emitirao Friends, Scrubs i Will & Grace. Kasnije je taj blok bio još i bolji, dapače – vrlo vjerojatno i najbolji humoristični niz serija u povijesti NBC-a – The Office, Parks and Recreation, 30 Rock i Community. Danas su to Superstore, Will & Grace (opet), The Good Place i A. P. Bio. Nije loše, ali…

Prošle godine krenule su priče da NBC razmišlja o povratku Officea i kako bi se to moglo dogoditi već u sljedećoj televizijskoj sezoni (2018-2019). Nikakve nove informacije od prosinca prošle godine nisu izašle iz središnjice, ali ako se nešto po tom pitanju promijenilo saznat ćemo vrlo brzo. Inicijalni tračevi šuškali su o povratku serije u Dunder Mifflin u Scrantonu, a priča bi trebala pratiti mješavinu novih i starih likova.

John Krasinki (Jim) priznao je u razgovoru za IndieWire kako bi se rado vratio svijet prodaje uredskog materijala, ali ne kao jedan od glavnih glumaca te nove, potencijalne serije. Krasinski je ponudio ideju snimanja božićnog specijala, u stilu britanskog originala, koji bi prikazao što se u životima junaka serije promijenilo od kraja same serije. Ništa još nije potvrđeno od strane mreže, ali sviđaju nam se i jedna i druga ideja. The Office je u svom središnjem dijelu, od druge do pete sezone, bio jedna od najboljih humorističnih serija na televiziji. Bilo bi lijepo vidjeti što naši stari prijatelji rade.

That’s what she said: The Officeov zadovoljavajući finiš

 

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861