Nezaboravna (Unforgettable) – u studenom na AXN-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Nezaboravna (Unforgettable) – u studenom na AXN-u

Nezaboravna (Unforgettable) – u studenom na AXN-u

Putem press objave s AXN-a:

ONA MOŽE SVE OSIM ZABORAVITI

UISTINU NEZABORAVNA SERIJA SAMO NA AXN-u U STUDENOM

Studeni, 2011. – Bivša policajka Carrie Wells ima rijetku sposobnost: besprijekorno pamti sve, osim jezivog ubojstva svoje sestre. Iako svim silama nastoji pobjeći od svojih demona, prošlost je neumoljivo proganja. NEZABORAVNA, nova serija na

AXN-u, kabelskoj i satelitskoj mreži Sony Pictures Televisiona, držat će gledatelje u napetosti uzbudljivim slučajevima ubojstava i mračnim tajnama iz prošlosti.

NEZABORAVNA, nova uzbudljiva i neobična AXN-ova kriminalistička serija s Poppy Montgomery kao Carrie Wells, tajanstvenom bivšom policijskom detektivkom s rijetkom sposobnošću besprijekornog pamćenja koja joj omogućava da svako mjesto, svaki razgovor, svaki trenutak sreće i patnje zauvijek budu utisnuti u njezino sjećanje. Nije stvar u tome da ona ništa ne zaboravlja – ona ništa ne može zaboraviti, osim jedne jedine stvari: detalja ubojstva svoje sestre koje se dogodilo prije više godina. Otada Carrie očajnički pokušava ostaviti prošlost za sobom.

Napustivši policijski posao, Carrie se oslanja na svoje nevjerojatno pamćenje zarađujući za život kockanjem u New Yorku. Nakon što je jedva pobjegla iz ilegalne kockarnice u kojoj su je uhvatili kako vara, na povratku u svoju stambenu zgradu u Queensu Carrie nalazi tijelo ubijenog susjeda. Bez svjedoka zločina, ona nevoljko postaje jedini trag za njujoršku policiju. Dok je intervjuira detektiv Roe Sanders, ona svim silama nastoji izbjeći pozornost Ala Burnsa (Dylan Walsh), vodećeg istražitelja i njezina bivšeg dečka s kojim je nekoć radila kao policajka u Syracuseu…

Rođena u Sidneyju u Australiji, Poppy Montgomery imala je sedam godina iskustva na “poslu” kao FBI-eva agentica Samantha Spade u nagrađivanoj seriji “Bez traga”. Dylan Walsh također vam je možda poznat kao dr. Sean McNamara iz hit-serije “Reži me.” Ovaj dvojac svakako će užariti male ekrane dok rješava mračne slučajeve ubojstava i miri se s činjenicom da su opet kolege, a možda i ponovni ljubavnici. Sa svojim burnim odnosom i zajedničkom prošlošću, Carrie i Al najnoviji su i najvrući par boraca protiv zločina na TV-u.

“Nezaboravna” se temelji na kratkoj priči J. Roberta Lennona, “The Remember”. Savjetnica serije glumica je Marilu Henner, poznata iz popularne TV-serije “Taxi”, koja i sama ima tu rijetku sposobnost, esencijalni element serije, također poznatu kao superiorno autobiografsko pamćenje. Poput Carrie Wells, i ona se sjeća svih najsitnijih detalja iz svog života. Zahvaljujući njezinu znanju i iskustvu ovo jedinstveno stanje dojmljivo je i snažno oživila karizmatična glavna glumica.

AXN prvi počinje s prikazivanjem serije, samo dva mjeseca nakon američke premijere, od 8. studenog, utorkom u 22.00 h. Privlačnost između dinamičnoga istražiteljskog dvojca na ekranu i uzbudljivi zagonetni slučajevi ubojstava ostavit će gledatelje željnima novih dogodovština. Premijera “Nezaboravne” privukla je rekordan broj gledatelja u SAD-u, a svi koji vole kriminalističke priče u CSI-stilu ne smiju je propustiti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861