Narcos dobio obnovu za drugu sezonu – serijala.com

Narcos dobio obnovu za drugu sezonu

Pablo Escobar se vraća na Netflix već sljedeće godine s novim showrunnerom.

 1. leonida says:

  Da kazem zargonski, serija kida! Mislim da je sve na svom mestu, i da stvarno glatko funkcionise.
  Obnova za drugu sezonu je ocekivana, gde ce prikazati pad Pabla Eskobara. Tu ce morati da budu vise kreativniji jer je ostalo jako malo stvarnih cinjenica koje su se izdesavale u Pablovom zivotu. On je posle pada zatvora ubrzo ubijen, pa ocekujem od scenarista da masta odradi preostali deo posla. A da imaju prostora za to, apsolutno imaju.

 2. understone says:

  Inače nikad ne gledam više od dvije epizode neke serije jednu za drugom jer mi polako pada interes. Sva sreća pa sam Narcos počeo gledati u nedjelju ujutro jer se nisam mogao zaustavit do nedjelje navečer kada sam završio kompletnu sezonu. Gledam stvarno sve živo a u zadnjih 12 godina sam pogledao manje-više sve serije koje su na imdb-u ocijenjene od 7.0 pa naviše. Ova mi je sigurno među top 5 ikad.

 3. Sauron's Finest says:

  kvragu taj netflix postaje sve bolji i bolji; prije par dana sam vidio da počinju producirat svoje filmove, svaka im čast
  prvo sam bio skeptičan za narcose, priča je već izlizana, toliko dokumentaraca o pablu i toliko puno drotovskih serija da sam mislio da neću daleko dogurati ali prevario sam se
  već sam pilot je mindblowing, uplašio sam se da će previše ispucati u prvoj epizodi ali jednostavno to je tempo kojim serija ide, svaka epizoda se gleda u jednom dahu, munjevito razvijanje priče sa prenapetom atmosferom gdje nema mjesta za nikakvu dramu – ako smijem priznat – pravi kokain tempo ;)
  ovo mi je definitivno najbolja serija ove godine, nema konkurencije, dva palca gore i pet zvijezdica iznad njih

 4. ante je car says:

  Serija je stvarno vrh..vrlo gledljivo.ni na trenutak dosadno.meni je ova serija stvarno iznenadenje.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *