Narcos dobio obnovu za drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Narcos dobio obnovu za drugu sezonu

Narcos dobio obnovu za drugu sezonu

Najnovija Netflixova serija o jednom od najpoznatijih narko kartela u povijesti je dobila drugu sezonu manje od tjedan dana nakon premijere. Netflix se sada već uhodao što se tiče originalnoga sadržaja pa je počeo izbacivati nove sezone svojih serija skoro svaki mjesec.

Nakon američkog državnog vrha, ženskog zatvora i antropomorfnog konja, najpopularniji streaming servis radi seriju o Pablu Escobaru, kolumbijskom krijumčaru kokaina i vođi Medellinskog kartela. Showrunner prve sezone je bio Chris Brancato, koji se neće vratiti u drugoj sezoni jer prelazi na ABC-jevu biblijsku dramu Of Kings and Prophets. Njega će zamijeniti producent nekoliko sezona The Shielda, Adam Fierro.

Serija je vrlo dobro primljena među publikom, dok se meni osobno jako svidjela zbog realističnog ugođaja, što obuhvaća dijaloge na engleskom i španjolskom (s engleskim titlovima, naravno). Osim toga, privuklo me i pripovijedanje priče o lovu na Escobara od strane dvojice DEA agenata koji ga žele privesti pravdi te poslati na suđenje i u zatvoru u SAD-u. Narcos je odmah pokazao Escobara kao grubog i opasnog kriminalca, dok je tek kasnije djelomično pokazao njegovu ljubav prema obitelji, želeći tako istaknuti osobe koje su ga lovile jer “Good guys never get ink like the bad guys do.”

https://www.youtube.com/watch?v=U7elNhHwgBU

4 komentara
 • Da kazem zargonski, serija kida! Mislim da je sve na svom mestu, i da stvarno glatko funkcionise.
  Obnova za drugu sezonu je ocekivana, gde ce prikazati pad Pabla Eskobara. Tu ce morati da budu vise kreativniji jer je ostalo jako malo stvarnih cinjenica koje su se izdesavale u Pablovom zivotu. On je posle pada zatvora ubrzo ubijen, pa ocekujem od scenarista da masta odradi preostali deo posla. A da imaju prostora za to, apsolutno imaju.

 • Inače nikad ne gledam više od dvije epizode neke serije jednu za drugom jer mi polako pada interes. Sva sreća pa sam Narcos počeo gledati u nedjelju ujutro jer se nisam mogao zaustavit do nedjelje navečer kada sam završio kompletnu sezonu. Gledam stvarno sve živo a u zadnjih 12 godina sam pogledao manje-više sve serije koje su na imdb-u ocijenjene od 7.0 pa naviše. Ova mi je sigurno među top 5 ikad.

 • kvragu taj netflix postaje sve bolji i bolji; prije par dana sam vidio da počinju producirat svoje filmove, svaka im čast
  prvo sam bio skeptičan za narcose, priča je već izlizana, toliko dokumentaraca o pablu i toliko puno drotovskih serija da sam mislio da neću daleko dogurati ali prevario sam se
  već sam pilot je mindblowing, uplašio sam se da će previše ispucati u prvoj epizodi ali jednostavno to je tempo kojim serija ide, svaka epizoda se gleda u jednom dahu, munjevito razvijanje priče sa prenapetom atmosferom gdje nema mjesta za nikakvu dramu – ako smijem priznat – pravi kokain tempo ;)
  ovo mi je definitivno najbolja serija ove godine, nema konkurencije, dva palca gore i pet zvijezdica iznad njih

 • Serija je stvarno vrh..vrlo gledljivo.ni na trenutak dosadno.meni je ova serija stvarno iznenadenje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861