Recenzija: Braquo (S one strane zakona) — Francuski odgovor na Shield – serijala.com

Loši policajci i još lošiji policajci u francuskoj seriji koja se uspoređuje sa hvaljenim američkim The Shieldom.

 1. Macondo says:

  Primjetio sam je na HTV-u nedavno,čak i pogledao jednu epizodu, i svidjela mi se,ali san toliko toga gledao u to vrijeme i toliko serija imao na lageru, pa san odustao od nje. Upravo se spreman pogledati zadnju epizodu The Shielda,fantastična serija,uživao sam u njoj, čak i malo odgađam to finale, žao mi je što će završiti, a budući da ste Braquo usporedili s njom, stavljam ju na watchlist :)

 2. Sauron's Finest says:

  znaju francuzi i španjolci tu i tamo uletit sa nekim odličnim filmom, nevidim razlog zašto tako nebi bilo i sa serijama.rijetko se viđa to sa potpuno negativnom karakterizacijom likova, jedino sam viđao takvo nešto u filmovima/knjigama james ellroya, volio bi da toga ima više jer klišej dobro vs. zlo zna dojadit jer je sličan kalup, dok zlo vs. još veče zlo zna bit zanimljivo.
  odlična recenzija btw., podržavam još ovakvih textova/prijedloga
  ovo definitivno gledam čim završim sa narcosom, već sam vidio da ima 3 sezone, neznam jel se bliži kraj ili će se nastaviti dalje

 3. Robisierra says:

  Hvala za ovu preporuku :)

 4. konkvi says:

  prva sezona me oduševila. čak ni mračna, turbna atmosfera ne odbija. međutim,u trećoj postaje naporno, predvidljivo, mučenički, i scenaristički pomalo naivno isprepletena,razočarajuće. možda nastavak poprave, sudbine nekih vise u zraku :D i ak to izvedu bez patetike, bit će ok.

  ne bi je uspoređivala sa -na rubu zakona- koja je bila fantastična,sa puno bolje razrađenim likovima, životnija, jednostavno odlična!

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *