Mladi papa, od ovog petka ekskluzivno na HBO-u i HBO Go – serijala.com
Trenutno čitaš
Mladi papa, od ovog petka ekskluzivno na HBO-u i HBO Go

Mladi papa, od ovog petka ekskluzivno na HBO-u i HBO Go

Prve dvije epizode najnovije serije “Mladi papa”, nastale u koprodukciji HBO, Sky i Canal+, bit će emitirane u petak, 28. listopada u 20h na HBO-u.

Po dvije nove epizode emitirat će se svakog petka u istom terminu, a serija će biti dostupna i putem HBO GO usluge videa na zahtjev već od jutarnjih sati.

Prva epizoda “Mladog pape” bit će dostupna besplatno putem usluge HBO GO.

Svi gledatelji u Hrvatskoj koji od 28. listopada do 27. studenog posjete www.hbogo.hr imaju priliku besplatno pogledati prvu epizodu nove serije „Mladi papa“.

“Mladi papa”, kontroverzna je priča o početku pontifikata Pija XIII, prvog američkog pape u povijesti, rođenog kao Lenny Belardo. Izbor ovog mladog i šarmantnog Pape je, čini se, rezultat jednostavne ali učinkovite medijske strategije od strane Kolegija kardinala. No, izgled može varati. Pogotovo, u mjestu i među ljudima koji su odabrali veliko otajstvo Božje kao vodilju za njihovo postojanje. To mjesto je Vatikan i ti ljudi su vođe Crkve.

Papa Pio XIII. čovjek je velike moći koji se tvrdoglavo odupire Vatikanskim dvorjanima ne mareći za implikacije koje to ima na njegov autoritet jer i sam je najtajanstveniji i najkontradiktorniji od svih njih. On je složen i konfliktan lik, toliko konzervativan u svojim izborima da graniči s nazadnjaštvom, ali pun suosjećanja prema slabima i siromašnima. Mudar i naivan, ironičan i pedantan, iskonski i graničan, sumnjičav i odlučan, melankoličan i nemilosrdan, Pio XIII pokušava prijeći beskrajnu rijeku ljudske samoće kako bi pronašao Boga kojeg može dati čovječanstvu. Ali i samome sebi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861