Teaser: The New Pope uskoro na programu HBO-a – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: The New Pope uskoro na programu HBO-a

Teaser: The New Pope uskoro na programu HBO-a

Nekoliko puta smo započeli prvu rečenicu ove vijesti, ali sve je ovdje suvišno i nepotrebno. Kažu da slika govori tisuću riječi, onda po našoj matematici ova jedna minuta i četrdeset i sedam sekundi videa vrijedi bar nekoliko milijuna riječi.

Nova sezona Young Popea preimenovana je u The New Pope, a Paolo Sorrentino nam je poručio da se ništa ne brinemo. U nedavnom razgovoru za Variety Sorrentino “pojasnio” je svoju seriju ovako: “Koncept je jednostavan. Osnovna ideja je da se vežemo na kraj prošle sezone. Papa, kojeg je utjelovio Jude Law, pao je u duboku komu iz koje su liječnici rekli da se neće probuditi. Crkva je primorana pronaći novog Papu — kojeg je utjelovio John Malkovich. Sad se nalazimo u području gdje Bog i duhovne misterije zamjenjuju razum, pa tako možda i Jude Law uspije izaći iz nepovratne kome. Možda u narednim epizodama budemo imali dvojicu Papa, sve je moguće.”

Prošlo je skoro tri godine od prve sezone, a HBO i Sky još uvijek šute o mogućem datumu premijere nove sezone. Računamo da će se do kraja godine pojaviti na malim ekranima. Paolo Sorrentino, Umberto Contarello i Stefano Bises scenaristi su nove sezone, a Lorenzo Mieli i Mario Gianani i dalje produciraju za Sky/HBO. Osim Johna Malkovicha i Judea Lawa, u novoj sezoni “Novog pape” pojavit će se i Marilyn Manson kao zaposlenik Vatikana jer je to najmanje luda stvar oko svega ovoga.

https://www.youtube.com/watch?v=TAOD50blOKk

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861