The Young P… The New Pope od siječnja na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Young P… The New Pope od siječnja na HBO-u

The Young P… The New Pope od siječnja na HBO-u

Nakon tri godine Papa se vraća na HBO. The Wrap potvrđuje da The New Pope, Sorrentinov nastavak The Young Popea, dolazi 13. siječnja sljedeće godine.

Kao što smo spomenuli — nova sezona Young Popea preimenovana je u The New Pope, a njen autor Paolo Sorrentino poručio nam je da ništa ne brinemo. U nedavnom razgovoru za Variety Sorrentino je “pojasnio” svoju seriju ovako: “Koncept je jednostavan. Osnovna ideja je da se vežemo na kraj prošle sezone. Papa, kojeg je utjelovio Jude Law, pao je u duboku komu iz koje su liječnici rekli da se neće probuditi. Crkva je primorana pronaći novog Papu — kojeg je utjelovio John Malkovich. Sad se nalazimo u području u kojem Bog i duhovne misterije zamjenjuju razum pa tako možda i Jude Law uspije izaći iz nepovratne kome. Možda u narednim epizodama budemo imali dvojicu Papa, sve je moguće.”

Recenzija: The Young Pope — Sorrentinova beskompromisna i čudna genijalnost

Paolo Sorrentino, Umberto Contarello i Stefano Bises scenaristi su nove sezone, a Lorenzo Mieli i Mario Gianani i dalje produciraju za Sky/HBO. Osim Johna Malkovicha i Judea Lawa, u novoj sezoni “Novog pape” pojavit će se Sharon Stone i Marilyn Manson kao zaposlenik Vatikana.

https://www.youtube.com/watch?v=TAOD50blOKk

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861