Nova sezona Poldarka i Rat svjetova među premijerama u prosincu na Epic Drami – serijala.com
Trenutno čitaš
Nova sezona Poldarka i Rat svjetova među premijerama u prosincu na Epic Drami

Nova sezona Poldarka i Rat svjetova među premijerama u prosincu na Epic Drami

Ispratite 2019. godinu u velikom stilu! Kanal Epic Drama pripremio je sve što vam treba za ugodne dane i večeri ispred malih ekrana u prosincu.

Povijesna drama Poldark bazirana je prema istoimenom romanu prepunom zapleta. U novoj, ujedno pretposljednjoj, sezoni serije država je zahvaćena političkom neizvjesnošću jer dolaze novi izbori; Ross želi izazvati Georgea i oduzeti mu moć nad Cornwallom dok istovremeno nastoji spasiti brak, no Hugh Armitage zaljubljen je u Demelzu i nada se da će ostati s njim. Premijera je u nedjelju, 1. prosinca u 20:00.

Spoj znanstvene fantastike i povijesne drame idealan je opis serije Rat svjetova čija se premijera u prosincu prikazuje na kanalu Epic Drama. Stanovnici Engleske suočavaju se s okrutnim napadom nepoznate izvanzemaljske rase. Usred tog kaosa, George odlazi iz braka u kojem nema ljubavi, nadajući se započeti novi život s Amy, unatoč osudi zajednice u kojoj žive. Autor miniserije Peter Harness prije nego što je napisao scenarij za Rat svjetova radio je, između ostalog, na serijama “McMafia”, “Wallander” i “Doktor Who”. Do sada je nominiran za nagrade škotske BAFTA-e, Udruženja britanskih scenarista i Kraljevskog televizijskog društva. Premijera Rata svjetova je u petak, 20. prosinca u 20:00.

Uzbudljiva i emotivna ratna drama Svijet u plamenu prati sudbine običnih ljudi zahvaćenih Drugim svjetskim ratom te njihovu borbu s učincima tog globalnog sukoba na njihove živote i svakodnevicu. Ne propustite veliko i neizvjesno finale prve sezone u nedjelju 15. prosinca na kanalu Epic Drama!

Dobar krimi maraton uvijek je dobrodošao. Uživajte svakog jutra s početkom u ponedjeljak 23. prosinca u serijama kao što su Pustolovine Frankie Drake, Istrage gospođice Fisher i Detektiv Murdoch.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861