Pustolovna drama Klondike među premijerama u prosincu na Viasat Exploreu – serijala.com
Trenutno čitaš
Pustolovna drama Klondike među premijerama u prosincu na Viasat Exploreu

Pustolovna drama Klondike među premijerama u prosincu na Viasat Exploreu

Pustolovna drama Klondike doživjet će svoju premijeru na kanalu Viasat Explore i ispričati vam istinite priče onih koji su se u želji za bogatstvom borili za opstanak u brutalnim i teškim uvjetima područja Yukon u Kanadi.

Serija je nadahnuta istinitim pričama onih koji su se u želji za bogatstvom borili za opstanak u brutalnim i teškim uvjetima područja Yukon u Kanadi. U središtu zbivanja su Bill Haskell (Richard Madden) i Byron Epstein (Augustus Prew), najbolji prijatelji iz djetinjstva, koji riskiraju sve da bi slijedili svoj san o bogatstvu tijekom Zlatne groznice, krajem 19. stoljeća u dolini rijeke Klondike. Dok njih dvojica putuju neukroćenom kanadskom divljinom, susreću se s očajnim i opasnim ljudima, među kojima su pohlepni biznismeni, zavodljive kurtizane i plemena koja
svjedoče uništavanju svoje zemlje i ljudi.

Od ostalog programa u prosincu ponedjeljak rezervirajte za ciklus “Noć u šumi” sa serijama Kraljevi drva, Kraljevi rezbarenja i Ludi za brvnarama.

Zračni prijevoz robe industrija je vrijedna 6 trilijuna dolara a emisija Megatereti uvest će vas u svijet prijevoza vrlo neobičnih tereta.

Za Božić vas Viasat Explore vodi u Australiju s omiljenim serijama Australski lovci na jastoge, Australski lovci na zlato i Australski odred za spašavanje.

Petkom tražimo žad kroz emisiju Potraga za žadom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861