Missing: Novi trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Missing: Novi trailer

Missing: Novi trailer

Skoro dva mjeseca prije premijere napokon imamo”pravi” trailer za novu seriju Missing.Iako već skoro svi znaju, možemo i ponoviti. Missing je nova ABC-jeva serija s Ashley Judd, Seanom Beanom i Cliffom Curtisom u glavnim ulogama. Judd glumi umirovljenu CIA-inu agenticu čiji je sin nestao u Italiji gdje je stažirao; uzima stvar u svoje ruke i ne preza pred ničim da ga vrati nazad i razotkrije tko stoji iza otmice.

Prva sezona imat će 10 epizoda, trebalo bi se raditi o serijaliziranom trileru s centralnom misterijom, a autori obećavaju da naredne sezone neće imati više od 13 epizoda, kako bi se zadržala zgusnuta i napeta radnja bez fillera. Ako uopće serija i dobije drugu sezonu. Sudeći po traileru, očekuje nas puno jurnjave, akcije, pucnjave. Trailer nam je također prikazao i zanimljivih kadrova Rima, ali i Dubrovnika, gdje se između ostalih lokacija serija i snimala. Premijera je zakazana za 15. ožujak. A kako to sve izgleda pogledajte u nastavku, trailer i sneak peek.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=96bQB6I7Auk[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qA3gfp2zEk4[/youtube]
7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861