Traju pregovori o 5. sezoni Fringea – serijala.com

Traju pregovori o 5. sezoni Fringea

Hoćemo li omiljenu seriju gledati i u novoj sezoni?

 1. MacGyver says:

  Speaking of syndication, sta nije sad 88 epizoda granica?

  • Yep, zato i piše “…ili bar vrlo blizu stote epizode”.

  • Uvijek je više bolje. Pakiraju se serije i sa 80-ak, ali WB-u bi bilo u interesu progurati jos jednu kratku 13-epizodnu sezonu.

   Naravno, to velim bez da imam ikakvog pojma o troskovima produkcije i Foxovog prihoda od reklama. WB je vec jednom spustio cijenu Foxu, ne znam koliko nize mogu ici bez da glumce zamijene Muppetima. Zadnja dva tjedna od povratka serija ima 1,1 rating. To je CW-ov nivo i blizu Dollhouseovog.

 2. blabla says:

  a sta je to syndication?

 3. Johnny1 says:

  Nadam se da će obnoviti Fringe za 5. i posljednju sezonu.

 4. Marko says:

  Mene hvata depra kad skužim da nema niš sličnog po kvaliteti (ovog žanra) igdje drugdje na telki.. Ako maknu Fringe šaljem 5 grama brašna svaki vikend na adresu Fox-a…

 5. jopps says:

  Slažem se sa svim komentarima, meni je fringe jako jako jako draga serija posebno što volim SF, jedina serija trenutno SF žanra koja se može gledati i osobno ove 2 epizode poslje pauze su mi prejebeno dobre i napete tako da ću se stvarno ražalostiti ako ne bude i 5 sezona.

  I što je jako dobro još uvijek je u seriji jedna velika nepoznanica a to su observeri, savršeno za raspetljavanje u 5 sezoni.

 6. Franko says:

  May Sweeps 2012:

  FOX renews Fringe for 13-episode 5th season.

  :kava:

 7. jopps says:

  Odlično!! Bravo Fox! stiže kava :)

 8. Oxidoxi says:

  Srija je super ja sam je odgledala skidajuci sa neta sve moguce epizode koje su bile za manje od 3 dana.Po mom misljenju skoro svaka serija koja ima vise od 3 sezona jedna sezona zakaze i to uvek bude ta 4 sez,nekako mi je malo spora bila ali u svakom slucaju serija je predobra i mislim da bi trebalo da ima makar jos dve sezone. :))

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *