Traju pregovori o 5. sezoni Fringea – serijala.com
Trenutno čitaš
Traju pregovori o 5. sezoni Fringea

Traju pregovori o 5. sezoni Fringea

Predsjednik Fox-a Kevin Reilly, kako smo već pisali, ranije ovog mjeseca požalio se novinarima da na Fringeu gube mnogo novca te prebacio lopticu na Warner Bros. Naime, kako bi Fox opravdao obnavljanje sad već kultne serije, koja bilježi podosta niske rejtinge u ciljnoj skupini 18-49, Warner Brothers morao bi pristati na drastično smanjenje troškova, odnosno smanjenje naknade za iznajmljivanje svojih studija Fox-u za svaku pojedinu epizodu. Sudbina serije, zapravo, ovisi o tome hoće li se oni moći pronaći u tim okvirima.

TV Line piše da obje strane trenutno pokušavaju postići dogovor, dok se koautor J.J. Abrams nada da će se Fringe biti u mogućnosti vratiti u petoj sezoni, te kaže “kako će učiniti sve što je u njegovoj moći da režira jednu epizodu pete sezone” – dakako, ako serija bude obnovljena. No, Warner Bros bez sumnje gaji još veće nade za obnovu, budući da bi peta sezona seriju trebala dovesti do – ili bar vrlo blizu – stote epizode, što će povećati izglede da Fringe dogura do syndicationa. Uz malo odricanja, obnavljanje serije zasigurno će se, dugoročno gledajući, isplatiti objema stranama.

Fanovi, znamo da sada grizete nokte, ali ne brinite – i dalje ćemo vam donositi sve novosti o jednoj od nama najboljih serija.

13 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861