AXN u ožujku: Missing i druga sezona Justifieda – serijala.com
Trenutno čitaš
AXN u ožujku: Missing i druga sezona Justifieda

AXN u ožujku: Missing i druga sezona Justifieda

Ovog ožujka na AXN stiže jedna nova serija te nova sezona povratničke serije – globalna premijera serije Missing (Nestali) te druga sezona Justifieda (Odmetnik). Missing kreće paralelno s premijerom u SAD-u, 15. ožujka, a radi se o serijaliziranom trileru o umirovljenoj CIA-inoj agentici u potrazi za nestalim sinom. Serija je, između ostalog, snimana i u Dubrovniku, a u glavnim su ulogama Ashley Judd, Sean Bean i Cliff Curtis.

O Justifiedu vjerojatno već dovoljno znate, u SAD-u se trenutno emitira treća sezona, a lanjsku drugu sezonu izabrali smo među najbolje serije protekle godine. Ako još niste, do 5. ožujka stignete nadoknaditi prvu sezonu i uključiti se u drugu sezonu, taman kad serija postane izuzetno dobra.

Službeni sinopsisi iz press izvješća u nastavku, zajedno s trailerima:

MISSING (Nestali), od 15. ožujka, četvrtkom u 22.00

U NESTALIMA, priča se usredotočuje na zabrinutu majku koja, nakon sinovljeva nestanka u Italiji na ljetnome stažu, odluči uzeti stvari u svoje ruke i otputovati u Europu da ga pronađe. Ubrzo postaje jasno da ovo nije obična žena, nego bivša agentica CIA-e koja ne preže ni pred čime da sina vrati živa kući.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GYNnvCb48bc[/youtube]

_____________________________________________________________________________

JUSTIFIED (Pravednik) – 2. sezona, od 5. ožujka ponedjeljkom u 22.00

Iako mu borba s narkokartelom iz Miamija daje priliku da se vrati na stari posao, šerif Raylan Givens (Timothy Olyphant) vraća se u Kentucky da opravda svoj ugled policajca i nastavi raditi na slučajevima usko povezanima s njegovom prošlošću. Bivša supruga Winona Hawkins (Natalie Zea) ugrožava ih oboje svojim nerazboritim pokušajima da riješi vlastitu financijsku krizu, dok se Raylanov otac, njegov stari prijatelj Boyd Crowder (Walton Goggins) i članovi matrijarhalne kriminalne obitelji nađu u sukobu s predstavnicima zakona u borbi za kontrolu nad kriminalnim pothvatima u okrugu Harlanu. Dok se Raylan i Winona bore s pitanjima o zajedničkoj budućnosti, teška situacija tinejdžerice koja je nakon ubojstva oca ostavljena na milost i nemilost njegovih ubojica te hladnokrvni pokušaji rudarske tvrtke da iskoristi osiromašene stanovnike okruga dovode sve protagoniste u središte ubojite oluje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0pkf76L8k68[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861