Kućanice (Desperate Housewives) – sedma sezona od 27. listopada na RTL-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Kućanice (Desperate Housewives) – sedma sezona od 27. listopada na RTL-u

Kućanice (Desperate Housewives) – sedma sezona od 27. listopada na RTL-u

Putem press priopćenja s RTL Televizije:

NOVA SEZONA KUĆANICA!

Zagreb, 18. listopada 2011. – Iako su producenti „Kućanica“ još od prve sezone najavili da će likovi iz serije „zauvijek živjeti sretno“, to se neće ispuniti niti u novoj, sedmoj sezoni, Naime, mirnu ulicu Wisteria Lane uzdrmat će posjet nove zlice koja će zagorčati život svim susjedima!

Zbog propalog poslovanja vlastite tvrtke i razvoda od Orsona, Bree Van de Kamp (Marcia Cross) prolazi kroz teško razdoblje života. Obzirom da je sada „single“, Bree posvuda vidi zgodne muškarce, no za oko joj je zapeo atraktivni majstor Keith Watson (Brian Austin Green), kojeg je unajmila da joj pomogne urediti kuću. Iako je u početku nijekala svoju zatreskanost zbog razlike u godinama, Bree vrlo brzo započne vezu s 15-godina mlađim Keithom. Dok Bree proživljava slatke brige, Gabrielle Solis (Eva Longoria Parker) muči informacija da Juanita nije njezina biološka kćer, obzirom da su doktori nakon poroda slučajno zamijenili njezinu bebu s onom druge rodilje. Gabrielle, rastrgana između želje da nađe svoju pravu kćer i zadrži Juanitu, odluči zatajiti suprugu Carlosu (Ricardo Antonio Chavira) istinu o pravom ubojici njegove majke koja je poginula u prometnoj nesreći prije 11 godina. S druge strane ulice, Susan Delfino (Teri Hatcher) i njezin suprug Mike (James Denton) zbog financijskih problema prisiljeni su napustiti Wisteria Lane i preseliti se u udaljeni kvart u unajmljeni stančić. Svoju kuću nevoljko su dali u najam Paulu Youngu (Mark Moses) koji je upravo izašao iz zatvora i vratio se u susjedstvo s naizgled mračnim motivima. Susan vidi tračak nade u povratak prijašnjem životu kada joj vlasnica stana, Maxine, ponudi neobičan posao poziranja u donjem rublju, a Mike razmišlja o odlasku na Aljasku gdje bi radio na naftnoj bušotini. I posljednja kućanica, Lynette Scavo (Felicity Huffman), posvećena je problemima koji su stisnuli njezinu sada već sedmeročlanu obitelj. Osim što će se zabrinuti za Toma (Doug Savant) koji, na doktorov savjet, svoju poslijeporođajnu depresiju liječi pušenjem marihuane, Lynette bace u očaj sklerozna svekrva koja se preselila u dom Scavovih kako bi pomogla u odgoju unuka te iznenadni posjet Renne Perry (Vanessa Williams), prijateljice s koledža koja se rastaje od svog supruga, poznatog bejzbolaša NY Yankeesa. Renneina želja da se useli u stan preko puta obitelji Scavo nimalo se ne svidi Tomu te je zamoli da i dalje čuva tajnu o događaju iz studentskih dana kako ne bi povrijedio Lynette. Čim je došla, Renne pokuša zavesti Breeinu novu simpatiju, zbog čega će između njih dvije doći do velikih trzavica, a kasnije će se sukobiti i s ostalim kućanicama…

Nakon odlaska Dane Delany koja je u šestoj sezoni tumačila lik Katherine Mayfair, producent i autor, Marc Cherry, odlučio je osvježiti seriju uvođenjem novog ženskog lika, Renee Perry, koji je dramatičniji, mračniji i ima više stila za razliku od dosadašnjih. Cherry je tu ponudio glumici Vanessi Williams, bivšoj američkoj misici poznatijoj po ulozi zločeste urednice modnog časopisa u američkoj verziji „Ružne Betty“. Ona je, naravno, s veseljem pristala sudjelovati u novom projektu, a američki je tisak pozdravio Cherryjevu odluku da se među glavne likove uvede i jedan afro-američki. Osim Vanesse Williams, u sedmoj sezoni zanimljivu ulogu dobio je i zaboravljeni glumac Brian Austin Green, nekadašnji član hit-serije „Beverly Hills 90210“, a danas poznatiji kao suprug glumice Megan Fox. Green će u „Kućanicama“ utjeloviti ulogu kućnog majstora Keitha Watsona koji će istovremeno zaludjeti i Bree i novopridošlu Renee. Na popis gostujućih uloga upisala se i Cynthia Watros, američka glumica koja je stekla slavu ulogama u hvaljenim serijama poput „Izgubljeni“ i „Dr. House“.

Mnoge fanove serije „Kućanice“ obradovala je vijest da sedma sezona neće biti i posljednja. Naime, američka televizijska postaja ABC zatražila je od producenata da nakon 24 epizoda u sedmoj sezoni, počnu pisati scenarije i za dvije nove sezone. Tome se obradovala i glumica Eva Longoria Parker, koja je na Twitteru odmah obavijestila svoje „pratioce“ da se veseli snimanju nove sezone u kojoj će se „starim“ kućanicama pridružiti i nova koju glumi Vanessa Williams. Čak je i u nekoliko navrata na istu web stranicu stavljala privatne fotografije sa seta na kojima se jasno vidi da je na snimanju serije bilo jako zabavno.

U četvrtak premijerno pogledajte čak dvije epizode „Kućanica“! U prvoj epizodi se Susan uplaši da bi mogla ostati bez „posla“ nakon što je slučajno naljutila važnog klijenta i svoju šeficu Maxine. Renee i Gabrielle jedna o drugoj saznaju davno zataška intimne tajne, Bree istovremeno zabavlja i iscrpljuje društvo mladog ljubavnika Keitha, a Lynette se naljuti na Toma jer je pozvao svoju majku da im pomogne u vođenju kućanstva. Kućanica Emma Graham svojim susjedima pripremi zanimljivu večer uz cabaret i saksofonista Davea Koza. U drugoj epizodi se Juanita zanima za Graceinu narukvicu i saznaje da ju je dobila kao poklon od svoje ujne. No Juanita ne povjeruje u Graceinu priču i uzima narukvicu tvrdeći da je njezina. Nešto kasnije, Grace stiže u Solisinu kuću na proslavu Noći vještica. U međuvremenu, Susan je prisiljena otkriti svoju tajnu – Va Va Broom posao kojim se bavi na internetu, dok Juanita postaje sumnjičava prema iznenadnom zanimanju koje Gaby pokazuje za Grace. I dok Lynette počinje brinuti za Tomovu majku, koja pokazuje sve ozbiljniji gubitak pamćenja, Bree saznaje tajnu o Keithu, a Paul odluči povesti Beth na romantičnu večeru kako bi zagrijao njihov hladni odnos.

Nove epizode „Kućanica“ na rasporedu RTL Televizije su u četvrtak 27. listopada od 21.50 sati.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861