Ukratko: The Flintstones, American Horror Story, The Good Wife, SNL – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: The Flintstones, American Horror Story, The Good Wife, SNL

Ukratko: The Flintstones, American Horror Story, The Good Wife, SNL

Kraći rezime nekih usputnih vijesti iz televizijskog svijeta koje su se izvrtjele proteklog tjedna:

  • The Hollywood Reported doznaje da Fox, barem privremeno, obustavlja razvoj remakea animirane serije The Flinstones, iliti Obitelj Kremenko. Seth MacFarlane (Family Guy, American Dad, The Cleveland Show) trebao se pozabaviti modernizacijom kultnog crtića, no projekt – planiran za 2013. godinu – je prvo odgođen zbog MacFarlaneovog zgusnutog rasporeda, a sada je navodno u potpunosti stavljen na led. Foxovi čelnici navodno nisu bili u potpunosti zadovoljni prvom verzijom scenarija, ali MacFarlane bi mogao dobiti drugu priliku.
  • Američki komičar i glumac, bivša zvijezda SNL-a, Will Ferrell treći put će se pojavit u ulozi voditelja NBC-jeve zabavne emisije Saturday Night Live. U emisiji koja će bit emitirana 12. svibnja pridružit će mu se i glazbena zvijezda Usher.
  • Glumica Chloe Sevigny je navodno u posljednjim fazama pregovora za gostovanje u 2. sezoni FX-ove hit serije American Horror Story u kojoj bi trebala igrati nimfomanku, neprijateljicu lika Jessice Lange.
  • NBC je prije nekoliko dana naručio novu seriju Matthewa Perrya Go On koja bi se na malim ekranima trebala naći već ove jeseni. Za sve one koji strepe za sudbinu zločestog odvjetnika Mikea Kresteve, kojeg Matthew briljantno igra u CBS-ovoj The Good Wife, ne brinite. Prema pisanju TV Linea, ukoliko se sve poklopi kako treba, Matthew bi se svejedno mogao pojavljivati u gostujućoj ulozi hvaljene odvjetničke serije.
  • Glumica Teri Hatcher je prva od originalne četvorke Očajnih kućanica koja je već ugrabila novi glumački posao. Za razliku od (uskoro bivše) kolegice iz serije Eve Longorije koja radi kao producentica na pilotu ABC-jeve Devious Maids, Teri će ostati ispred kamere. Dobila je ulogu u tinejdžerskoj seriji ABC Familya Jane by Design koja se vraća na male ekrane 6. lipnja kako bi dovršila svoju punu prvu sezonu. Teri će tumačiti lik davno izgubljene majke protagonistice serijala. Njezino prvo pojavljivanje zakazano je za 19. lipnja, a u seriji bi se trebala zadržati četiri epizode.
  • Engleski glumac, televizijskoj publici najpoznatiji po ulozi Charlieja Pacea u Lostu, Dominic Monaghan, vraća se u internetsko-televizijske vode nakon dvije godine pauze. Dobio je ulogu u novoj horor-triler seriji The Unknown digitalne mreže Crackle. Tumačit će lik blogera koji istražuje neobjašnjive fenomene koji će biti ispričani u šest polusatnih epizoda. Frances Fisher, William Atherton, Taryn Manning, Jay Ferguson i Christina Pickles već su potpisali ugovore za gostujuće uloge u seriji. The Unknown se tako pridružuje ostalim proizvodima nastalim u Crackleu kao što su drama Urban Wolf, komedija Backwash i animirani Issues.
  • Ljubimica publike Betty White imat će gostujuću ulogu u Lifetimeovom (neprobavljivom, op.a.) hitu The Client List. Betty će gostovati u finalu 1. sezone serije gdje će utjeloviti lik žene kojoj će protagonistica Riley (Jennifer Love Hewitt) udijeliti par korisnih savjeta u vezi braka.
  • I na kraju vijest koja odskače od prijašnjih jest ona o skorašnjem NBC-jevog sitcoma Best Friends Forever. Zbog grozne gledanosti i ne baš sjajnih kritika, NBC je odlučio skinuti spomenutu seriju s rasporeda i zamijeniti je reprizama skeč showa Betty White’s Off Their Rockers.
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861