Justified će završiti nakon šeste sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Justified će završiti nakon šeste sezone

Justified će završiti nakon šeste sezone

Već treća serija ovog tjedna dobiva dodatnu sezonu i kraj. Nakon što je HBO odlučio da će Boardwalk Empire i The Newsroom završiti nakon pete, odnosno treće sezone, FX je sličnu odluku donio u vezi Justifieda. Serija je trenutno na početku pete sezone, a iduća — šesta — će označiti finale serije. Potvrdio je to čelnik mreže John Landgraf na susretu s novinarima i kritičarim u sklopu TCA press turneje.

No, gledajmo pozitivno na ove vijesti. Boardwalk i Justified tako će završiti nakon optimalnog broja sezona, na način koji će njihovi autori željeti. Landgraf je posebno naglasio da je Justified “jedna od njegovih najdražih serija” te da bi je rado nastavio i dalje, no autor Graham Yost i glavni glumac Timothy Olyphant smatrali su da priča ide svom kraju te je odlučili završiti.

5 komentara
  • Definitivno jedna od mojih najdražih serija, i drago mi je da će imati kvalitetan završetak

  • Uvijek je lijepo kad serija završi kad to sama želi.. Siguran sam da ćemo imati još 2 odlične sezone, ova predzadnja je počela odlično..

  • Drago mi je da zavrsavaju kvalitetne serije na dobar nacin, a ne da ih razvlace u beskrajnost samo radi gledanosti ili ko zna cega

  • Nedostajt će mi Justified, ali 5-7 sezona je po meni ionako neki optimum za svaku seriju, naravno ako autori zapravo imaju što smisleno reći kroz toliki broj sezona.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861