Zach Galifianakis i Louis C.K. te Charlie Kaufman rade komedije za FX – serijala.com
Trenutno čitaš
Zach Galifianakis i Louis C.K. te Charlie Kaufman rade komedije za FX

Zach Galifianakis i Louis C.K. te Charlie Kaufman rade komedije za FX

Ionako nam nije trebalo dodatnih razloga da volimo FX, no mreža je danas naručila dva pilota vrlo zanimljiva zbog imena ispred i iza kamere. Zach Galifianakis i Louis C.K. zajedničkim snagama rade jedan pilot, dok Charlie Kaufman potpisuje drugi, a glumačke uloge preuzimaju John Hawkes i Michael Cera.

Louis C.K. uzeo je godinu dana stanke te će se s četvrtom sezonom Louieja vratiti tek na ljeto, ali bez brige, u međuvremenu nije samo masturbirao pred televizijom sa čipsom i pivom na trbuhu. Nedavno je njegova produkcijska kuća Pig Newton sklopila dogovor s FX-om o razvoju budućih serija za tu mrežu, a sada su predstavljeni prvi plodovi tog posla.

Zach Galifianakis je autor komedije o kojoj se zasad malo zna, osim da scenarij pilota potpisuje zajedno sa Louisom C.K.-jem, te da će u njemu glumiti. Znate ga sigurno iz filmog serijala Mamurluk, web serije Between Two Ferns i možda manje iz HBO-ove komedije Bored to Death.

Kad smo kod Louisa, najavljeno je da će se Louie vratiti negdje tijekom svibnja.

Također, mreža je danas popunila uloge za humoristični pilot Charlija Kaufmana. Oskarom nagrađeni scenarist filma Eternal Sunshine of the Spotless Mind, te nominiran za Being John Malkovich i Adaptation, napisat će i režirati pilot u kojem glume John Hawkes (Deadwood) i Michael Cera (Arrested Development). Hawkes glumi genijalca koji “može objasniti kako nuklearni reaktor radi, ali nema pojma o životu”, dok je Cera njegov šef — što je interesantna promjena dinamike.

U ostalim vijestima s FX-a… Fargo dolazi 15. travnja; iako je inicijalno zamišljen kao mini-serija, moguće je da će se nastaviti prema antologijskom formatu kao i American Horror Story. No, još se nije razgovaralo o drugom nastavku, odnosno sezoni.

Još nema službenih vijesti o tome čime će se baviti nova sezona American Horror Storyja, ali vjerojatno će biti smještena u povijest. Ryan Murphy praktički ima slobodne ruke raditi što želi, kaže Landgraf.

2 komentara
  • zvuci super..prosla godina je bila super,no po najavama ova bi trebala iti zakon..vrhunac eksplozije tv zadnjih par godina..

  • zvuci super..jedva cekam ponovo viditi ceru na tv…nadam se i zachovoj serij..betwen two ferns je zakon..zapravo jedna od bolji epizoda je kad dovede ceru..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861