HTV otkupio prve dvije sezone Homelanda, iliti Domovine – serijala.com

HTV otkupio prve dvije sezone Homelanda, iliti Domovine

Hrvatska radiotelevizija uskoro bi trebala emitirati prvu i drugu sezonu jedne od serija o kojima se najviše pričalo protekle godine.

 1. Slaven says:

  nekad je htv serije prikazivao par mjeseci nakon originalnog prikazivanja a danas im teba 1,5 godina. lijepa su to vremena bila, iako nije bilo torrenta.

 2. I am Only One says:

  serija je stvarno jedna od boljih

 3. Neven says:

  Konačno su moroni kupili neš dobro… A baš danas frendu pričam kak ovi naši kupuju samo turske sapunice i ostala sranja. No u svakom slučaju, ko da me briga. Torrent Spasitelj. I mislim da je kratica HRT.

  • Adriancija says:

   Oprosti, ali HTV je oduvijek, a pogotovo unazad par godina, kupovao zaista dobre serije, samo većina nisu imale baš dobar termin (no savršen za razliku od Breaking Bada u 3 ujutro na Novoj). Dakle, prikazivali su, između ostalih, The Wire, Mad Men, Boardwalk Empire, Pacifik, Sopranose, Sherlocka, Deadwood, Downton Abbey…
   I da, kratica je HTV kad se priča o televiziji.

   • Neven says:

    HTV prikazuje ponekad dobre serije, no stare sezone u dobrom djelu slučajeva, no ajde priznat ću ti da su kolko tolko aktualni. No ne mogu isto reći i za žutilo tipa RTL ili Nova (BB se ne računa jer, budimo realni to će gledati samo fanovi serije bez pristupa internetu, pijanci i ljudi koji rade nočnu).

    • Adriancija says:

     Kasne u prosjeku 2-3 sezone za svijetom. A sve ovisi o interesu publike – primjerice, od Fringe su prikazali samo prvu sezonu, a Housea su dovršili u rekordnom roku (finale je na HTV-u prikazano samo 7 mjeseci nakon prikazivanja u SAD-u).

 4. Dario says:

  Šteta što nije prevedena kao “Rodna gruda”. Propust.

 5. panta says:

  Je li se ovo vec prikazivalo na HRT-u?

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *