How I Met Your Mother završava iduće godine, kada će otkriti majku iz naslova – serijala.com
Trenutno čitaš
How I Met Your Mother završava iduće godine, kada će otkriti majku iz naslova

How I Met Your Mother završava iduće godine, kada će otkriti majku iz naslova

How I Met Your Mother dobiva devetu, ali i posljednju sezonu. Stvar je bila manje-više gotova još pred mjesec dana, a sada je došla i službenu potvrdu sa CBS-a. Veteranski sitcom tako će iduće godine u svibnju završiti nakon devet sezona emitiranja — a majka iz naslova tada će biti otkrivena.

Kada će, konačno, otkriti tko je dugo skrivana, dugo najavljivana Tedova supruga i majka iz naslova? CBS-ovo press izvješće sugerira da će to biti iduće sezone, dok su autori serije vjenčanje Teda i Barneyja najavili za kraj ove sezone. Pošto znamo da Ted upravo na njihovom vjenčanju upoznaje Nju… Hoće li finale završiti njenim upoznavanjem, ali brzim rezom prije nego bude otkrivena gledateljima?

U svakom slučaju… Usprkos želji Jasona Segela da se otisne prema samostalnoj filmskoj karijeri — koja mu već sada ide prilično dobro — čitava glumačka postava vraća se u novoj sezoni. Deadline.com piše da će se sastojati od 24 epizode.

6 komentara
  • Bilo je vrijeme. Zadnjih godinu dana gledam čisto iz poštovanja prema seriji i onome što je ranije stvorila. Polako su se počeli pretvarati u Two and a Half Men i nadam se da je ovo sad gotovo. Sad fino neka naprave jednu urnebesnu sezonu za kraj i neka otiđe u miru.

  • iako su mogli završiti i ove sezone, ajde dobro, gledat ćemo i iduću… samo se nadam da će se sad fokusirati na to da naprave što bolju posljednju sezonu, da povežu sve nedorečene stvari i da nam napokon pokažu majku! :D

  • ako je suditi po finalu 7. sezone, ja bih bio najsretniji da ga “majka” gurne pod vlak…

  • hvala ocu, sinu i duhu svetome. pretjerali su, fakat, ono zapravo. trebal je završit nakon prve sezone. pizdarija ko i prijatelji koju nažalost gledam jer me zanima kako će se ukopiti ono “vaša majka je bila tu, ali se nismo vidjeli”, i bezbrojni “da nisam … nikad ne bi upoznao vašu majku” koji ipak većinom veze nemaju s tim događajem.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861