How I Met Your Mother preživio smak svijeta, obnovljen za devetu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
How I Met Your Mother preživio smak svijeta, obnovljen za devetu sezonu

How I Met Your Mother preživio smak svijeta, obnovljen za devetu sezonu

Sa aspekta gledanosti i popularnosti obnova nikad nije bila upitna, ali peteročlana glumačka ekipa već je pomalo nervozna da nastavi prema filmskoj karijeri. Iako još čekamo službenu potvrdu CBS-a, Deadline javlja da je obnova za devetu sezonu gotova stvar.

Jason Segel bio je glavna prepreka obnovi, no petorka djeluje vrlo složno te je lako moguće da je pristao na još jednu sezonu iz kolegijalnosti prema ostatku ekipe. Svestranog Segela sigurno čeka lijepa filmska karijera, a već sad se, osim kao glumac, ističe i kao scenarist.

Što se same serije tiče… Autori Craig Thomas i Carter Bays inzistirali su na ranoj potvrdi hoće li ovo biti finalna sezona kako bi mogli planirati završetak serije. Hoće li ovo odgoditi otkrivanje famozne majke iz naslova? Ili će Ted još sezonu i pol svojoj djeci pričati neugodne priče kako je okrenuo hrpu zgodnih njujorčanki?

Dugo očekivano otkriće samo je postalo teret oko vrata serije i možda bi za sve bilo najbolje da to konačno “obave” te se posvete najbitnijem — duhovitim zgodama likova. Nešto što su zaboravili pred koju sezonu te nas u međuvremenu izgubili…

8 komentara
 • Nadam se da se vise nece spetljati Ted i Robin, to bi bilo previse.
  Taman je najbolje da ona bude s Barneyem i da Ted vise ne leti oko nje.

 • Iskreno, ne znam što da mislim o ovome…
  Pratim seriju od početka i ako je tko pravi fan onda sam to ja, ali sve je više loših ili prosječnih epizoda, što mi se ne sviđa. Nadam se da će nastaviti u duhu ove posljednje epizode, koja je bila odlična :)

 • Previše oscilacija u posljednjih par sezona, šteta da ponekad fali malo više kontinuiteta (a i smijeha). Sva sreća pa ipak tu i tamo bude koji bljesak i zabavna epizoda, meni je isto kao Walternateu ova posljednja dvostruka prije pauze bila dobra.

 • HIMYM mogu pogledati ako je kojim slučajem na tv-u ali ju nikada ne bi skinula sa neta i gledala u svoje slobodno vrijeme.Serija zna biti ponekad zabavna ali smješna ne.

 • Kao i Walternate, pratim seriju otpočetka i bio sam lud za njom – bila je to jedna od onih serija po kojoj sam živčano odbrojavao dane do nove epizode, … However… zadnjih par sezona kvaliteta toliko drastično opada (uz rijetke epizode izuzetke) da, iskreno, već dulje vrijeme molim Boga da je završe prije nego konačno dignem ruke od gledanja.. Nadao sam se da će ovo biti zadnja sezona, tako da mi ovo uopće nije dobra vijest :(

  • Također! Više sam izgubila volju da saznam ko je ta famozna mater..
   Zadnja epizoda je jedna od boljih u seriji, radi Barneya se i isplati gledat..

 • Uf, nije mi jasno kako to da je još nisu maknuli s etera.. ponekad gase nešto zanimljivo, a ponekad ostave nešto šte te ne može nasmijati niti pod razno. Izuzetno dosadna serija, izuzetno iritantni glumci, dosada živa, biti fan ovoga, smiješno, e to je smiješno lol

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861