FX obnovio The Bridge, Britanci i Francuzi spremaju svoju verziju (trailer) – serijala.com
Trenutno čitaš
FX obnovio The Bridge, Britanci i Francuzi spremaju svoju verziju (trailer)

FX obnovio The Bridge, Britanci i Francuzi spremaju svoju verziju (trailer)

Dvije epizode prije kraja prve sezone, FX je obnovio svoju posljednju dramsku seriju, The Bridge. Druga sezona opet će imati 13 epizoda, kao i aktualna prva, a ponovo bi se trebala emitirati kroz ljeto. Radi se o adaptaciji hvaljene švedsko-danske serije Bron (švedski), odnosno Broen (danski), čija je druga sezona upravo krenula u Skandinaviji.

Američka verzija posuđuje originalni koncept te ga smješta na američko-meksičku granicu. Na stranu standardno dosadno ismijavanje američkih remakeova, ovaj FX-ov je vrlo solidan, dobar i na momente odličan, no još uvijek nije uspio posložiti dobre elemente u konstantno dobru seriju. No, imat će prilike za to u finišu sezone te iduće godine.

Format su već posudili Britanci i Francuzi, koji će zajedno producirati svoju verziju koja stiže idućeg mjeseca. Umjesto mostova, oni će se baviti tunelom na granici dviju zemalja. Prvi trailer objavljen je prošlog tjedna:

4 komentara
  • Meni je to sjajna vijest…sa nestrpljenjem čekam još ove dvije sezone…iako-SPOJLER___ne razumijem kako će završiti ova sezona.Da li će David Tate biti uhvačen i nova sezona bude imala novi slučaj(eve) ili će slijediti Ruizova osveta…nego,sada čekam i hrvatsko-srpsku produkciju možda?Recimo neka srpska glumica i Filip Jurčić u glavnim ulogama???Hahahaha…po scenariju Jelene Veljače!

    • o kakvim sve likovima možemo čitati u novinama, uz pravog scenarista, granični prijelaz Slavonski/Bosanski Brod bi bio genijalna podloga za “regionalni” remake.

  • Zna li se uopće početak prikazivanja 2 sezone,da li se uopće počela snimati,u najavama za ljeto nema je niti u natruhama nigdje???

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861