The Bridge otkazan nakon druge sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Bridge otkazan nakon druge sezone

The Bridge otkazan nakon druge sezone

Dalo se naslućivati i prije, no FX je jučer — tri tjedna nakon kraja druge sezone — službeno potvrdio da The Bridge neće dobiti treću sezonu. Serija je otkazana. Naravno, ovo otvara vrata raznim nagađanjima da će neka druga mreža pokupiti seriju i navodno je producentska kuća Shine već počela tražiti interesente.

The Bridge je američka adaptacija skandinavske kriminalističke serije Bron / Broen, ovog puta smještena na granicu SAD-a i Meksika. I dok mi nismo (još) nastavili gledati The Bridge poslije dobre-ali-ne-odlične prve sezone, kritičari tvrde da je serija u drugoj sezoni napravila veći korak i postala poprilično dobra. Pa eto, što je, tu je.

12 komentara
 • Baš sam se pitao kakva će biti odluka o nastavku…

  Dobra serija koja na iskren,ponekada brutalan način,mgovori o humanosti i ljudskosti koja se zagubljuje u međuprostorima ljudskosti…bilo je teško očekivati novu sezonu nakon onih mizernih brojki koje su se kretale oko 0.4….meni osobno prva sezona bila je možda ne bolja ali napetija ali sve u svemu,očekivao sam više od sjelokupne serije…Dao bih joj ukupnu ocjenu,dobar 3,ali serija sa tom ocjenom je more.Ovu sam gledao.
  Više neću.

 • Prva sezona mi je također bila bolja. Evo još mi tri epizode druge sezone preostalo za pogledati i nikako da se natjeram, već tri tjedna

 • Umesto sto je Tyrant dobio drugu sezonu, bolje da su dali trecu Bridge-u. Ali, kobne brojke… Steta, dobra serija.

 • Imali koja serija koja je kvalitetna a istovremeno i zabavna?

  Neka koja nakon što pogledam jednu epizodu odmah moram i drugu a ne da se moram naterati da gledam.

  • Sleeper Cell. Navodim ju jer ju sigurno nisi gledao/la. Ja sam nedavno i oduševio se.
   Ima samo 18 epizoda, serija je jako inteligentna ali užasno zabavna i ne možeš je odložit nikako. Sad je pitanje koliko te zanima serija o terorizmu.

   • Mislim više na serije napete kao: Harper’s Island (ako je tko gledao bio je više puta na Novoj pod nazivom Otok smrti)

  • Takvu ovisnost da moraš gutati jednu za drugom stvaraju 24 i Lost, barem meni, obje sam odgledao tek kad su bile daleko odigrale (24 počeo na šestoj sez) ili kad su završile (Lost), Prison Break je isto takav, a vjerujem da bi takav efekt stvorio i Justified, no to ti ne mogu reći iz iskustva, jer ga gledam redovno, kako epizode izlaze.
   Recimo još da tu može upasti Person of Interest, iako je takav efekt više prisutan u završih 7-8 epizoda sezone. Ali sve ti to ovisi tko ima dobre cliffhangere. Ima genijalnih serije koje baš ne udaraju cliffhangere, pa mi nije problem čekati iduću ep

   • Gledam Justified i slažem se. POI već imam na piku.
    Što je sa good wife, ili ovih novijih serija kao OITNB ili americans

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861