Dobro došli natrag u One Tree Hill. Posljednji put. – serijala.com
Trenutno čitaš
Dobro došli natrag u One Tree Hill. Posljednji put.

Dobro došli natrag u One Tree Hill. Posljednji put.

Nakon nešto manje od osam mjeseci pauze, na male ekrane vraća se teen-sapunica One Tree Hill, a posljednja prva epizoda ikad, nazvana “Know This, We’ve Noticed”, bit će prikazana 11. siječnja na CW-u. Obožavatelje maratonske serije One Tree Hill samo dva dana dijele od premijere devete, navodno vrlo mračne sezone. Posljednjih trinaest epizoda emitirat će se bez pauza, srijedom od 20:00 sati kao lead-in novom realityju ReModeled.

Osma sezona prikazala je glavne likove daleko od svijeta glamura, slave i bogatstva, dok nastoje izgraditi i definirati vlastite živote. Dramatičnim životima glavnih likova – Nathana i Haley, Brooke i Juliana, Claya i Quinn, Chasea i Alex te Millicent i Moutha u devetoj sezoni pridružit će se nekadašnja pjevačka zvijezda Chris Keller kao series regular. Tu si i Victoria, Deb, Dan, a u samom finalu Bevin i Skills. U epizodnim ulogama pojavit će se Brookein otac Ted (Richard Burgi, Desperate Housewives), Tara (Chelsea Kane, Jonas L.A.), vlasnica kafića koji je velika konkurencija Karen’s Cafeu, zatim Quentinov ubojica Xavier te Jamieva učiteljica Lauren i Quinnin bivši muž Fletcher, koji će se pojaviti kao bračni par. Glavni lik prvih šest sezona, Lucas Scott, gostovat će u sedmoj epizodi, ali bez svoje velike ljubavi Peyton.

The CW je u petak na svoje web-stranice postavio dvominutni trailer prve epizode, koji je prvotno predstavljen na “An Evening with One Tree Hill”, posebnoj večeri organiziranoj za fanove u Sjevernoj Karolini. Pokušaj ubojstva, uhićenje, brutalan napad na glavnog lika, demoliranje konkurentskog kafića, gadna svađa jednog mladog para i identificiranje mrtvog tijela samo su neke od scena koje su šokirale obožavatelje. Od storylineova, kako saznaje Zap2it, spominje se vjenčanje, sigurna smrt jednog od ključnih likova, nečija otmica, a u finalu sezone još jednom će proći pet godina.

“Obitelj One Tree Hill promijenit će se na kraju sezone. Ljudi s kojima će sezona početi nisu isti oni s kojima će završiti” – izjavio je Robert Buckley, koji u seriji tumači Claya.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rp7MBfPuRLk&feature=player_embedded[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PX9MnWapT4s&feature=player_embedded[/youtube]
7 komentara
 • Moj bivši najveći guilty pleasure. *Slinio* sam za tom serijom prve tri sezone.

  Otkako su fast forwardali u budućnost i usput izgubili 90% likova, tako su izgubili i mene. Sad mi je neprobavljiva. :/

  • Meni su prve četiri sezone bile podnošljive, a od pete serija postaje sve lošija i pretvara se u pravu sapunicu. Jedina odlična epizoda u zadnje vrijeme bila mi je 8×11.
   Meni je u redu što su FF-ali radnju jer bilo bi grozno da ih još pratimo i kao studente… Samo je šteta što su otišli Lucas i Peyton, radije bih da nema Millicent i Moutha, Chasea i Alex jer mi se oni više nikako ne uklapaju u priču. Clay i Quinn su mi dobar par, a iako nisam htio Brooke ni sa kim osim s Lucasom, sad mi je i Julian ok.
   Sve u svemu, nadam se zanimljivim finalnim epizodama, da mi moj prvi guilty pleasure ipak ostane u dobrom pamćenju, kad je već O.C. uništen u zadnjoj sezoni.

   • Nisam gledao OTH, ali O.C. mi je bio dobar samo u prvoj i četvrtoj sezoni, druga i treća užas, katastrofa, kaos. Autumn Reeser <3

    • Zanimljivo, nisam još od nikoga čuo da mu je četvrta sezona O.C.-ja dobra. Ozbiljno. Mislim, većini je smetalo to što je Marissa poginula na kraju treće pa četvrtu nisu mogli smisliti. I općenito mi je četvrta sezona sva neka depresivna i dosadna, svi likovi su u banani. Čak je i na FOX-u četvrta sezona imala jadnu gledanost, valjda upola manju nego inače, sve do finala. A u prvoj je baš bila hit, gledanost je neprestano rasla. Sjećam se da je to trebala biti ljetna serija, a na kraju postala hit, pa je prva sezona imala 27 epizoda.
     Što se tiče OTH-a, ako nikad nisi gledao, ni nemoj.

 • OTH sam obožavao, prve četri sezonu su odlične i dalje sam jedno vrijeme gledao, ali oko s07 sam i konačno odustao.
  Da se završila sa s04 vjerovatno bi mi bila jedna od najboljih serije, ovako.. Ko zna, možda mi se jednog dana bude dalo gledati pa se prisjetim prve četri sezone i uspomena iz mladosti :D

  Brooke <33

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861