One Tree Hill – sedma sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
One Tree Hill – sedma sezona na HTV2

One Tree Hill – sedma sezona na HTV2

Putem press objave s Hrvatske televizije:

TREE HILL, VII. – serija

(ONE TREE HILL 7)

četvrtak, HTV2, 01. 03. 2012, 18:30

Naši junaci iz Tree Hilla prošli su dug put. Od Nathanova i Haleyna prvoga poljupca do njihova vjenčanja, Jamiena rođenja i Nathanova povratka na košarkaški teren, sve do Brookeina posvećivanja modnoj tvrtki i ljubavnoj vezi s Julianom. Od Mouthova pokušaja da opet osvoji Millie i Danova nastojanja da se umili svojoj obitelji.

U prošloj sezoni Brooke je poboljšala svoj odnos s majkom Victorijom, koja je ujedno i njezina partnerica u Clothes over Bro’su. Brooke je otvorila svoje srce Julianu i čak odletjela u Los Angeles da mu izjavi ljubav. No hoće li njihova ljubavna veza sretno završiti?

Nathan i Haley i dalje obožavaju svoga 7-godišnjega sina Jamieja, ali istovremeno slijede svoje snove. Nathan je nedavno potpisao ugovor s NBA klubom i to zahvaljujući svomu menadžeru Clayu dok će se Haley morati suočiti s nevoljama i s povratkom sestre.

Mouth je ponovno s Millie, radi kao voditelj sportskih vijesti i čini se da mu se opet sve posložilo u životu.

Dan Scott vraća se u Tree Hill kao nov čovjek. Napisao je priču o iskupljenju i postao milijunaš, a ima i vlastitu TV emisiju. No je li se on uistinu promijenio?

Ove sezone pojavljivat će se, uz stare likove kao što su Mia Catalano i Chase, i neki novi. Alex će postati novo lice najnovije Brookeine modne kolekcije, a Miranda Stone zagorčat će život Haley u Red Bedroom Recordsu.

Komentari (1)
  • 29.-og počinje, nešto su bili zbrkali s Glee koja je dotad išla u istom terminu, ali sada su ispravili. Uglavnom, dobro su se sjetili emitirati 7. sezonu, a još je i termin dobar kad uzmemo da se 5. sezona emitirala subotom oko 08:30, a 6. radnim danima oko 16:30 (ako se dobro sjećam).

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861