Kanadska drama L.A. Complex zamijenit će One Tree Hill – serijala.com
Trenutno čitaš
Kanadska drama L.A. Complex zamijenit će One Tree Hill

Kanadska drama L.A. Complex zamijenit će One Tree Hill

L.A. Complex

Službeno je: The CW je kupio šest epizoda sapunice L.A. Complex, saznaje Hollywood Reporter. Dramatičan pogled na živote šestero mladih pjevača koji teže za statusom holivudskih zvijezda svoju će premijeru na CW-u imati tijekom ovog proljeća, a najvjerojatnije 11. travnja.

Tjedan dana ranije, naime, maratonska teen serija One Tree Hill, koja će se prikazati bez pauza, završava svoju devetu sezonu i odlazi u televizijsku povijest, a L.A. Complex, koja je već doživjela svoju premijeru 10. siječnja na kanadskom CTV-u, trebala bi se emitirati najmanje do 16. svibnja, odnosno kraja CW-ove programske sheme 2011./2012. Nakon propalog remakea Melrose Placea, CW se nada da će ovom novom serijom privući mlađu publiku. Ukoliko se to nekim čudom dogodi, postoji šansa da će naručiti i sljedećih sedam epizoda prve sezone.

Autor i redatelj L.A. Complexa je Martin Gero (Bored to Death), koji redateljsku palicu dijeli sa Stefanom Brogrenom, redateljem i jednim od glavnih likova kanadske teen sapunice Degrassi: The Next Generation. Glumačku postavu predvode Cassie Steele (Degrassi), Chelan Simmons (Kyle XY), Ennis Esmer (The Listener), Jonathan Patrick Moore, Joe Dinicol, Benjamin Charles Watson i Andra Fuller.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ctDHH7JAra8&feature=player_embedded[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861