Tjedan: 23. – 29. travnja. Završava The Good Wife i to je uglavnom to – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 23. – 29. travnja. Završava The Good Wife i to je uglavnom to

Tjedan: 23. – 29. travnja. Završava The Good Wife i to je uglavnom to

Koja su bitna finala i premijere tokom ovog tjedna? Izbrojali smo samo tri komada. Jednu premijeru koja to nije te dva finala sezona:

 • Utorak: L.A. Complex, premijera prve sezone. Tehnički, repriza, obzirom da se radi o kanadskoj seriji koju je otkupio The CW, a već se emitirala u… Kanadi. Iako ćemo mi vjerojatno ignorirati njeno postojanje, navodno se radi o solidnoj sapunjavoj dramici. Volite li trashy sapunjare, ovo je možda nešto što bi vas interesiralo – plus, Jewel Staite je u jednoj od glavnih uloga. Prva sezona ima šest epizoda, a već je obnovljena za drugu sezonu i novih 13 epizoda.
 • Srijeda: Ugly Americans, finale druge sezone. Ova uvrnuta animirana serija ove sezone donijela nam je mnogo veći broj pojavljivanja Croatian Mana, manje poznatog pod pravim imenom Goran. Hej, parodira nas američka televizija parodira, jej za nas.
 • Nedjelja: The Good Wife, finale treće sezone. Michael J. Fox i Martha Plimpton gostuju, a serija je već ranije obnovljena za četvrtu sezonu, zbog čega nam je topko oko srca. Odlični procedurali su Bjeloglavi supovi televizije.
17 komentara
 • Šta je razlog pa više ne objavljujete tablicu kada izlazi koja serija, ovo je meni a vjerujem i mnogim drugim čitaocima bilo od izuzetne pomoći u praćenju serija i jedan je od bitnijih razloga što sam svakodnevni posjetiliac ove stranice.

  • Mozda nije podjednako pregledno, ali na naslovnici je slican raspored:
   https://www.serijala.com/#raspored
   Provuče se pokoji reality, docu i ostale stvari koje nisu striktno serije, posto trebam rucno filtrirati, ali sve bi trebalo biti tamo.

   Kolega Ivica obično radi tjedne preglede, ja sam samo zamjena. Nazalost, u posljednje vrijeme cesto nema vremena (zato vise nemamo tjedne izvjestaje gledanosti), pa ja uskočim. Nazalost broj dva, uz vijesti i povremene duze tekstove, ne mogu slagati jos i detaljne preglede s tablicama. Zato probam kompenzirati sa kojom rečenicom više.

   Obicno sam to napomenuo u uvodu, sad mislio da je suvisno kad sam se ponavljao proslih tjedana.

   • a jel možete bar onda na rasporedu na prvoj stranici napraviti da se može vidjeti što je igralo prošli tjedan? jer ne stignem svaki put seriju pogledati već sljedeći dan, a vi maknete raspored, pa onda pol tog propustim :/
    ili barem u ovom pregledu napiši serije koje igraju koji dan (ne moraš ih stavljat u tablice i pisat na kojoj su mreži, samo pobrojat…)

     • Ovo bi bilo odlično, ja imam isti problem kao i kikimora, a siguran sam da bi i drugima puno pomoglo. Doduše sve se ovo može naći negdje na interenetu, ali bi puno znaćilo da ovo imamo na omiljenoj stranici.

 • Breakout Kingsi su imali neočekivani finale jučer (bar za mene, jer sam očekivao 13 epizoda), znači li to i kraj serije, ili samo posljedicu srezanog budžeta?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861