Eastwick (Vještice iz Eastwicka) na Doma TV – serijala.com
Trenutno čitaš
Eastwick (Vještice iz Eastwicka) na Doma TV

Eastwick (Vještice iz Eastwicka) na Doma TV

Putem press objave s Doma TV:

VJEŠTICE IZ EASTWICKA NA DOMA TV-U

Gledatelji Doma TV- a od 29. travnja vikendom ponovno imaju priliku pratiti seriju ‘Vještice iz Eastwicka.’ Serija iz 2009. godine bazirana je na istoimenom filmskom hitu iz 1987. godine s oskarovcem Jackom Nicholsonom koji je tumačio originalnog Darryla Van Hornea. U seriji u ulozi ovog osebujnog lika pojavljuje se glumac Paul Gross.

Na morskoj obali Eastwicka, tri različite žene otkriju kako posjeduju do sada neotkrivene moći. Roxanne (Rebecca Romijn), Kat (Jaime Ray Newman) i Joanna (Lindsay Price) se nikada prije nisu slagale. Roxie kao ekstrovertna umjetnica, Kat zaposlena žena i majka, a Joanna lokalna reporterka nikada nisu imale dodirnih točaka. No nakon jednog neobičnog susreta u parku i nekoliko čašica previše, ove tri žene će odjednom postati prave prijateljice, a sve s jednim ciljem – kako bi zajedničkim snagama promijenile svoje živote. U to vrijeme tajanstveni Darryl Van Horne (Paul Gross) stiže u grad. Njegovo bogatstvo i karizma su neodoljiva kombinacija za ove tri žene, a Darryl Van Horne pomoći će Roxie, Kat i Joanni otkriti jedinstvene moći za koje nisu nikada ni pomišljale da bi ih mogle imati. Kada omogući da sve njihove fantazije postanu stvarnost, tajanstveni Darryl tek će otvoriti Pandorinu kutiju. Umjetnica i udovica slobodnog duha Roxanne ‘Roxie’ Torcoletti živi prema svojim pravilima. Roxie ima puno mlađeg dečka, financijskih problema i nije baš omiljena među svojim susjedima.

Joanna Frankel želi da joj usta ponekad ostanu zatvorena. Naime, često joj se dogodi da joj nešto pogrešno izleti, naravno u potpuno pogrešnom trenutku. Kat Gardener očajnički želi promjenu u svom životu. Joannina kolegica i najbolja prijateljica Penny Higgins nije zadovoljna s njihovim trenutnim odnosom. Od kada se pojavio Darryl Van Horne Joanna sve više vremena provodi s Kat i Roxie, te nju zanemaruje. Ostavljena po strani Penny odluči istražiti tko je čovjek koji joj je ukrao najbolju prijateljicu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861