Otkazani Leverage i The L.A. Complex, 666 Park povučen s rasporeda – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazani Leverage i The L.A. Complex, 666 Park povučen s rasporeda

Otkazani Leverage i The L.A. Complex, 666 Park povučen s rasporeda

L.A. Complex

Uz obnove za The Walking Dead i How I Met Your Mother stižu i suprotne vijesti o otkazivanju dviju serija. TNT neće obnoviti Leverage, dok je posljednji čavao u lijes sapunice L.A. Complex zabio CW odlučivši isto. Leverage će tako završiti s krajem pete sezone, koje je na rasporedu na sam Božić. Srećom po fanove koji su ostali uz seriju, zadnja epizoda napisana je da posluži i kao finale serije.

L.A. Complex zapravo je bio otkazan već prije mjesec dana, no nade za treću sezonu sada su potpuno ugašene. Kanadski MuchMusic kanal ranije je odlučio da neće obnoviti seriju, a sada je ruke digao i CW, koji je prenosio L.A. Complex na američkom tržištu. Serija je u SAD-u postavila neslavni rekord kao najslabije gledana premijera u povijesti američkih broadcast mreža — 0.3 rating uz tek 630 tisuća gledatelja. Serija je u dvije sezone pokupila nekoliko solidnih kritika, pri čemu su kritičari govorili da se radi o seriji koja je daleko bolja verzija onog što CW pokušava sa svojim sapunicama.

Također, ABC je odlučio povući s rasporeda 666 Park Avenue, koji je već ranije praktički otkazan. Počevši od 6. siječnja seriju će zamijeniti blok komedija Happy Endings i Don’t Trust the Bitch in Apartment 23, koje će se jedno vrijeme emitirati dvaput tjedno. Programirana zamjena za taj termin je Red Widow, serija u kojoj se pojavljuju Goran Višnjić i Rade Šerbedžija, koja će premijeru imati 3. ožujka. ABC ipak ima u planu emitirati preostale četiri snimljene epizode 666 Parka, no bit će odgođene do ljeta.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861