CSI: NY – sedma sezona na RTL Televiziji – serijala.com
Trenutno čitaš
CSI: NY – sedma sezona na RTL Televiziji

CSI: NY – sedma sezona na RTL Televiziji

Putem press najave s RTL Televizije:

CSI: NY, premijerne epizode 7. sezone

Zagreb, 12. ožujka – Ekipa za očevid, koju predvodi Mac Taylor (Gary Sinise), nastavlja neumorno odgonetavati slučajeve u milijunskom gradu u kojem život, ali i zločin, nikada ne staju. CSI: NY franžiza nam i dalje pruža epizode kriminalističke drame i trilera, u kojima fascinantno kombinira detektivske i forenzičke metode CSI tima, koji u multietničkom velegradu pronalazi zločince. Pa će tako, prema uhodanoj praksi, mnogima najdraža CSI franšiza ugostiti mnoga poznata filmska i televizijska lica, no najveća promjena dogodila se upravo unutar ekipe istražitelja, kojoj se nakon odlaska Stelle Bonasera, tj. Meline Kanakaredes, pridružuje Sela Ward kao Josephine (Jo) Danville, iskusna istražiteljica iz Washingtona.

Nagrađivanu glumicu pamtimo iz cjelovečernjih filmskih hitova poput „The Stepfather“, „The Guardian“ s Kevinom Costnerom, „Dan poslije sutra“, no ponajviše iz ABC-jeve dramske serije „Once and again“ (1999.-2002.), u kojoj je za ulogu Lili Manning  osvojila prestižnu Emmy nagradu. Za istu ulogu Sela Ward je osvojila i Zlatni globus. Ward je također 1994. primila Emmyja kao najbolja glumica za ulogu Teddy u NBC-jevoj drami „Sisters“. Slavne glumice sjećamo se iz popularne dramske serije „Dr. House“, u kojoj je glumila Houseovu bivšu djevojku koja se vraća u doktorov život. Osim Sele Ward, svi ostali članovi ekipe za očevid su na broju.

Kao i svake sezone, lista gostiju, poznatih filmskih i TV lica je vrlo impresivna. U prvom planu su legendarni kapetan Adam iz Battlestar Galatice, Edward James Olmos, te Peter Fonda, otac Bridget Fonde, kao umirovljeni mentor Maca Taylora koji se pojavljuje u posljednjih nekoliko epizode sezone u kojima neriješeni slučaj iz Macove prošlosti postaje ponovno aktualan, te Emmyjem nagrađeni John Larroquette („Boston Legal“, „The Practice“), kao Ted Carver, zamjenik šefe detektiva manhattanskog okruga.  Osim prije spomenutih glumaca, gledat ćemo Gregoryja Harrisona (“Trapper John, M.D.,” “One Tree Hill”) kao odvjetnika Rolanda Carsona u petoj epizodi,  Helen Slater (“Supergirl”) i Thomasa Calabroa (“Melrose Place”) kao roditelje žrtve u šestoj epizodi, Davida Jamesa Elliotta (“JAG”) kao FBI agenta Russa Josephsona i bivšeg Joinog supruga u jedanaestoj  epizodi, Marlu Sokoloff (“The Practice”) i Alexa Havinsa (“All My Children”) u trinaestoj epizodi, R&B zvijezdu Ne-Yoa, Adrienne Barbeau (“Maude”), Lesley-Ann Brandt (“Spartacus”) u četrnaestoj epizodi, Lindsay Price (“Lipstick Jungle,” “Eastwick”) kao jednu od bivših žrtava silovatelja te Megan Ward (“General Hospital”) kao njenu odvjetnicu u petnaestoj epizodi, Austina Butlera (“Life Unexpected”) kao jednog od studenata elitne privatne škole u sedamnaestoj epizodi, Taylora Kinneya (“The Vampire Diaries”) kao ubojicu u osamnaestom nastavku,  Lesley-Ann Brandt (“Spartacus”) vraća se u ulozi Hawkesove djevojke Camille u devetnaestoj epizodi, u kojoj se također pojavljuje Alex Meraz (“The Twilight Saga: New Moon,” “The Twilight Saga: Eclipse”), te, naposljetku, u finalu sezone Michaela Irbyja (“The Unit”).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861