Datumi povratka Dextera i Homelanda su još daleko, daleko – serijala.com
Trenutno čitaš
Datumi povratka Dextera i Homelanda su još daleko, daleko

Datumi povratka Dextera i Homelanda su još daleko, daleko

Iako ima još dobrih pola godine i kusur do premijere obaju serija, Showtime je objavio datume povrataka Dextera i Homelanda – svoje najgledanije te kritički najviše hvaljene serije.

Obje serije, dakle, vraćaju se 30. rujna ove godine. Dexter će ući u sedmu sezonu, a Homeland u drugu. Što se uglavnom očekivali, ali eto, sad imate i službenu potvrdu da zabilježite u kalendar. Ako želite otvoriti stare ofucale flejmove, imali smo recenziju šeste sezone Dextera, dok se Homeland ugurao među najboljih nam 10 serija lanjske tv-godine.

Dexter je i dalje najgledanija Showtimeova serija sa prosječnih 5.5 milijuna gledatelja po sezoni, ali Homeland je već u prvoj postao izuzetno uspješan – i kod gledatelja i kod kritike. Sa 4.4 milijuna gledatelja po epizodi i 5 milijuna u finalu, to je njihova najgledanija debitantska serija dosad.

Zasad ne znamo mnogo, ništa u biti, o novim sezonama, ali kako će se premijera bližiti, sigurno ćemo pratiti razvoj. Ipak se radi o jednoj i dalje vrlo popularnoj seriji te drugoj vrlo nam dragoj.

Komentari (1)
  • Meni je 6 sezona sasvim ok. [sakrij]Njega je sestra vidila da, ali nece u tome trenutku odmah pomisliti oh my god brat mi je serijski ubojica. Ako je Dexter pametan ko Ja igrao bi na tu kartu tipa: ubio sam ga zbog toga šta je htio ubiti mog sina i debru. Popusila bi to ona, a odmah bi i nesto drugo hehe[/sakrij].

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861