CBS otkazao CSI: NY, naručio seriju Robina Williamsa i pet drugih – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS otkazao CSI: NY, naručio seriju Robina Williamsa i pet drugih

CBS otkazao CSI: NY, naručio seriju Robina Williamsa i pet drugih

CBS je sinoć objavio očekivana otkazivanja četiriju preostalih serija koje do sada nisu obnovili. Najzvučnije ime među njima je svakako CSI: NY, koji biva otkazan nakon devet sezona, nakon što je lani otkazana i druga serija iz franšize, CSI: Miami. Na televizijskom groblju pridružit će mu se Vegas, ovogodišnja serija s ponajviše zvučnih glumačkih imena, potrošni proljetni procedural Golden Boy i vječni džoker-zovi, sitcom Rules of Engagement.

Kao njihove alternative, CBS je naručio šest novih serija koje predvodi niz poznatih glumačkih imena — među njima Robin Williams, Sarah Michelle Gellar, Will Arnett, Josh Holloway, Marge Helgenberger, Dylan McDermott… Autorsko-producentska imena također su prepoznatljiva: Chuck Lorre, Greg Garcia i David E. Kelley poznati su televizijski šljakeri.

Interesantno, među naručenim serijama nisu dva policijska procedurala koji su bili gotovo sigurna oklada za narudžbu. To su spin-off NCIS-a: LA, te televizijska verzija Policajca s Beverly Hillsa u kojoj je trebao gostovati Eddie Murphy, a razvijao ga je Shawn Ryan (The Shield, Terriers, Last Resort).

  • Crazy Ones: komedija Davida E. Kelleyja koja broji nekoliko vrlo poznatih glumačkih imena — Robin Williams, Sarah Michelle Gellar i James Wolk predvode platnu listu. Atipično za CBS, radi se o single-cam humorističnoj seriji.
  • The Millers: Will Arnett (Arrested Development) i Greg Garcia kao autor (My Name is Earl, Raising Hope) trebali bi biti dovoljno da nadvladamo averziju prema CBS-ovim sitcomovima. Margo Martindale i Beau Bridges samo su dodatni bonus. Arnett glumi tipa čiji se život okreće naglavce kada mu se u stan useljavaju starci.
  • Mom: četvrti sitcom Chucka Lorrea. Wah-wah. Anna Faris je samohrana majka koja pokušava srediti svoj život. Allison Janney, Nate Corddry i French Stewart su među glavnim ulogama.
  • We Are Men: druga single-cam komedija na CBS-u, prati mladića kojeg pod svoje krilo uzima trojac veterana koji živi u apartmanskom kompleksu. Chris Smith, Tony Shalhoub, Jerry O’Connell i Kal Penn su glavni glumci.
  • Hostages: još jedna u nizu serija Jerryja Bruckheimera, koji je bio J.J. Abrams televizije prije J.J.-a Abramsa (samo više sličan Michaelu Bayju). Toni Collette glumi kirurginju koja je oteta nakon što je odabrana da operira predsjednika države. Dylan McDermott i Tate Donovan su u ostalim glavnim ulogama.
  • Intelligence: krim-procedural o jedinici centriranoj oko brilijantnog-ali-ekscentričnog tipa sa mikročipom u mozgu koji mu omogućava da vidi čitav elektromagnetski spektar. Još jedna serija po CBS-ovoj šabloni karizmatičnih glavnih glumaca sa likovima koji imaju “poseban dar”. Josh Holloway (Lost) je u glavnoj ulozi, a prati ga bivša CSI-jevka Marg Helgenberger.

CBS svoj raspored za iduću sezonu predstavlja u srijedu, 15. svibnja, a moguće je da će naručiti još pokoju seriju.

Komentari (1)
  • Dosta serija,čini mi se,koje ćemo brzo prekrižiti…možda onu od Bruckheimera odgledamo sezonu dvije…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861