CBS naručio još četiri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS naručio još četiri serije

CBS naručio još četiri serije

CBS nastavlja s otkupljivanjem novih serija – mreža je naručila još dvije drame, The 2-2 i Unforgettable, te sitcom How to be a Gentleman.

Serije se pridružuju prethodno otkupljenim serijama – trileru Person of Interest i sitcomu Two Broke Girls. CBS sada za jesen ima tri nove drame i dva nova sitcoma, te nije poznato hoće li naručiti još koju seriju.

The 2-2 (fka Rookies) je klasični CBS-ovski procedural o šest novopečenih njujorških policajaca, koji balansiraju privatni i poslovni život. Producent serije je Robert de Niro. Unforgettable, donedavno poznat kao The Rememberer je također proceduralna serija s Poppy Montgomery (Without a Trace) u glavnoj ulozi o njujorškoj detektivki koja ima sposobnost sjećanja svakog trenutka u svom životu.

How to be a Gentleman je sitcom o prijateljstvu između uštogljenog kolumnista i njegovog prijatelja iz srednje škole. U glavnim su ulogama Dave Foley, Kevin Dillon i Mary Lynn Rajskub.

CBS će održati svoju upfront prezentaciju u srijedu, kada će i predstaviti jesenski raspored.

Nadopuna: CBS je naručio još jednu seriju – ovaj put, riječ je o medicinskoj drami A Gifted Man, o kirurgu (Patrick Wilson) čija bivša žena tragično pogine te mu počne davati savjete iz onog svijeta.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861