30 Rock ipak završava, NBC naručio seriju o piratskom kapetanu Crnobradom – serijala.com
Trenutno čitaš
30 Rock ipak završava, NBC naručio seriju o piratskom kapetanu Crnobradom

30 Rock ipak završava, NBC naručio seriju o piratskom kapetanu Crnobradom

NBC mijenja mišljenje poput plavuše na povjetarcu. Valjda im zato tako dobro ide zadnjih godina. Nakon što je prvo objavljeno da će 30 Rock završiti nakon sedme sezone od 13 epizoda, jučer je predsjednik mreže rekao da defintivna odluka još uvijek nije donesena. Dvadeset i četiri sata kasnije, NBC kaže da 30 Rock ipak završava. Časna pionirska. Vidjet ćemo u kojem smjeru će vjetar puhnuti sutra…

Dalje, druga današnja vijest s NBC-a kaže da je mreža naručila povijesnu dramu smještenu u 18. stoljeće, koju potpisuje autor britanskog Luthera, Neil Cross. Serija je naručena van standardnog razvojnog procesa, bez prethodno snimljenog pilota — baš kao Hannibal Bryana Fullera. Zato nije ni bila najavljena proteklog tjedna, niti se nalazi na rasporedu za novu sezonu. Upitno je kada će uopće dobiti premijeru te hoće li joj uopće pridati pet minuta pažnje.

No, kako god bilo, spomenuta serija nazvana je Crossbones, a prati jednog najpoznatijeg pirata u povijesti, kapetana Edward Teach “Crnobradog”. Serija će biti smještena u desetogodišnje zlatno doba piratstva (onog originalnog, ne torrenata) između 1715. i 1725. godine. Naručeno je deset epizoda za prvu sezonu.

Ian McShane glumio je Crnobradog u posljednjem, četvrtom nastavku filmske sage Pirati s Kariba.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861