Crossbones: John Malkovich kao kapetan Crnobradi u prvom traileru – serijala.com
Trenutno čitaš
Crossbones: John Malkovich kao kapetan Crnobradi u prvom traileru

Crossbones: John Malkovich kao kapetan Crnobradi u prvom traileru

Pred više od dvije godine NBC je naručio seriju Crossbones o legendarnom piratskom kapetanu Crnobradom (bez crne brade), a sada je konačno pred nama… prvi trailer. Iako su prije godinu dana angažirali Johna Malkovicha za glavnu ulogu, dosad su se razbacivali serijom, čekali s emitiranjem i onda je bacili u ljetni termin. Premijera se očekuje 30. svibnja.

Serija će biti smještena u 1715. godinu, u doba takozvanog zlatnog doba pirata (onog prvog, staromodnog, je li) na otok New Providence u Bahamskom otočju. Serija je naručena još pretprošlog svibnja mimo standardnog razvojnog procesa, sa 10 ugovorenih epizoda “na slijepo”, bez snimljenog pilota. Ovu povijesnu dramu potpisuje autor Luthera, Neil Cross, koji je ujedno scenarist pilot epizode.

U nekoj drugoj seriji, na nekoj drugoj mreži, predviđali bismo da će se Malkovich boriti za Emmy ili barem nominaciju. No, seriju ne okružuje baš nikakav buzz, NBC je čekao da sezona završi prije nego ju je uglavio u termin i zbilja nismo sigurni što očekivati. Osim da će Malkovich biti u prvom planu svake scene u kojoj se pojavljuje. A možda Crossbones izvede Hannibala pa bude odličan usprkos svemu.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861