Spartacus: Prekinuto snimanje – serijala.com
Trenutno čitaš
Spartacus: Prekinuto snimanje

Spartacus: Prekinuto snimanje

Spartacus: Blood and Sand je serija koja je oborila rekord na Starzu po pitanju gledanosti, ali ne samo to, prošlotjedna epizoda je probila granicu od milijun gledatelja, tako serija postaje gledanija iz epizode u epizodu. Druga sezona je bila potvrđena još prije početka prve, kao da su znali da će biti ovako uspješna.

I dok je u tijeku prva sezona paralelno je u tijeku i snimanje novih epizoda, međutim, to je ipak prekinuto budući da je glavnom glumcu serije, Andyu Whitfieldu dijagnosticiran karcinom. Tako on odlazi na hitno liječenje, a jasno, bez glavnog glumca, nove epizode se ne mogu nastaviti snimati. Andy je već dao izjavu kako prima vrhunsku njegu, osjeća se pozitivno i snažno.

Predsjednik Starza, Chris Albrecht je također dao svoju izjavu: “Naše misli i molitve su s Andyem, dakako, njegovo zdravstveno stanje je primarna briga, ima našu potpunu podršku u ovom teškom razdoblju“. Pozitivna stvar u toj cijeloj priči je što mu je karcinom vrlo rano otkriven što je dobro za suzbijanje bolesti. Inače, druga sezona Spartacusa bi se trebala snimati u Novom Zelandu.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861