Raspored emitiranja serija za ljeto – serijala.com
Trenutno čitaš
Raspored emitiranja serija za ljeto

Raspored emitiranja serija za ljeto

FOX je službeno potvrdio raspored emitiranja serija za ljeto ove godine. Tu su nove epizode serija Glee, Past Life, Lie To me ali i jedna nova, vrlo primamljiva serija The Good Guys čiji je radni naziv bio Code 58.

Code 58 je preimenovan u The Good Guys, nova je to akcijska-komedija od Matta Nixa (Burn Notice), pilot epizoda će se prikazati u srijedu 19.5. a iduća u ponedjeljak 7.6., dan kojim bi se trebale prikazivati i ostale epizode u sezoni tijekom ljeta, a koliko će ih ukupno biti zasada je nepoznato. Bradley Whitford (The Wst Wing) i Colin Hanks (Mad Men) će tumačiti glavne uloge, još uvijek nema službene najave.

Istog dana, u ponedjeljak 7.6. dolazi nova epizoda serije Lie To Me. I ova serija bi se tijekom ljeta trebala prikazivati isključivo ponedjeljkom. Misteriozna drama Past Life će nastaviti tamo gdje je stala, emitirat će se petkom počevši s 28.5. kada dolaze dvije nove epizode. Glee, jedna od uspješnijih novih FOX-ovih serija završava 8.6., tada će biti emitirana posljednja epizoda u tekućoj sezoni. A od 13.4., pa do tada će se svaki tjedan emitirati po jedna nova epizoda. Nedjelja je rezervirana za seriju Sons of Tucson koja će imati premijeru ove nedjelje.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861