Autor Six Feet Under i True Blooda radi seriju za HBO-ovu sestrinsku mrežu – serijala.com
Trenutno čitaš
Autor Six Feet Under i True Blooda radi seriju za HBO-ovu sestrinsku mrežu

Autor Six Feet Under i True Blooda radi seriju za HBO-ovu sestrinsku mrežu

Alan Ball, koji je za HBO kreirao jednu sjajnu i jednu uspješnu seriju – Six Feet Under i True Blood – ima novi televizijski projekt. I ovog puta se ne radi o mrtvacima.

Banshee je akcijska drama čiji je Ball izvršni producent, ali izgleda će scenarističke dužnosti prepustiti drugima te nastaviti showrunnerske dužnosti na True Bloodu. Poznati televizijski redatelj Greg Yaitanes (House) bit će zadužen za režuju prve epizode serije o prevarantu i lopovu koji preuzima identitet šerifa fikcioinalnog grada Bansheeja, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti.

Projekt je razvijan za HBO, ali je završio na Cinemaxu, inače HBO-ovoj sestrinskoj mreži, donedavno poznatoj po repriziranju soft-pornjave (ne, ne True Blooda). Cinemax se u posljednje vrijeme želi profilirati kao kanal namijenjen akcijskim originalnim serijama; prva originalna serija Strike Back već je umjereno pohvaljena kao solidan akcić u stilu B-filmova, a već duže vrijeme na čekanju imaju adaptaciju franšize Luca Bessona, Transporter. Chris Vance (Dexter, Prison Break) je u glavnoj ulozi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861