24 film je (opet) na čekanju – serijala.com
Trenutno čitaš
24 film je (opet) na čekanju

24 film je (opet) na čekanju

Filmski nastavak osmo-sezonske akcijske serije 24 trebao se početi snimati ovog ljeta, barem je tako nedavno tvrdio Kiefer Sutherland, Jack Bauer glavom i bradom. Projekt je ionako od završetka par puta bio najavljen i odgođen, iako nijednom potpuno službeno.

Navodno je čak u planu bila trilogija filmova, a planovi su se izjalovili, piše Deadline, zbog — pogodi-pogodi — budžeta. Studio 20th Century Fox inzistirao je na smanjenom budžetu (~30 mil. dolara), dok su autori potencijalnog filma, na čelu s Kieferom kao glavnim glumcem i producentom, imali malo veće ambicije (45-60 milijuna).

Kiefer, koji na Foxu već ima novu seriju Touch, navodno je prilično ljut zbog ovog, između ostalog jer je sam trebao dobiti par milijuna plaće. Snimanje je trebalo početi za par tjedana, ali sada je definitivno odgođeno najmanje do idućeg ljeta, ako ne i duže. Ako Touch dobije drugu sezonu — a potpomognut Američkim idolom vrlo vjerojatno hoće — Kiefer će tek tada imati vremena za snimanje.

Uostalom, može li itko nabrojati barem 2-3 dobra filma koji su proizašli kao direktni nastavci serija? Čak se i oko Serenityja, kao filmskog nastavka Fireflyja, lome koplja.

4 komentara
  • serenity budget 39..zaradili 38..a samo 1sezona firefly bila… xfiles 30m budget. zarada 68m…. a 24 8sezona mogu komotno 60m budget :D

  • Svi mi normalni se nadamo da se film na bazi intelektualnog smeća kategorije Big Brother kao što je 24 neće nikada snimiti. Ionako smeća ima dovoljno na TV-u.

  • 24 je bila inovativna i zabavna serija prve 2-3 sezone, al brate mili ekipa se istrošila i izlizala, pa na svijetu ipak postoji ograničeni broj terorista i prijetnji koje jedan Džek Bauer može razriješiti…Npr. i True Blood pati od tog sindroma, gledanost im lagano pada jer se novelty factor potrošio i priča ishoblala, quit wwhile you’re ahead guys… Npr. Sopranosi su komotno mogli ići još par sezona, isto kao i Žica.. Samo što su oni znali kada treba stati pa kvaliteta nije patila..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861