FOX: Allen Gregory otkazan, Kiefer najavljuje snimanje filmskog nastavka 24 – serijala.com
Trenutno čitaš
FOX: Allen Gregory otkazan, Kiefer najavljuje snimanje filmskog nastavka 24

FOX: Allen Gregory otkazan, Kiefer najavljuje snimanje filmskog nastavka 24

Jučer je na TCA (Television Critics Association) turneji svoj dan imao Fox, a pred kritičare izašao je i njihov predsjednik zabavnog programa, Kevin Reilly (u biti, još traju neki nama manje zanimljivi paneli, tipa onaj za Američki idol). O sudbinama najzanimljivijih serija – Fringea, Tera Nove i Houseapisali smo u odvojenoj vijesti, a evo još nekih zanimljivosti i informacija s Foxa:

 • Kiefer Sutherland, zajedno s Timom Kringom, kao autorom serije, predstavljao je njihovu novu seriju Touch, no kritičari su bili više zainteresirani za pitanja o njihovim bivšim serijama, 24, odnosno Heroesima. Upitan o sudbini filmskog nastavka njegove prethodne serije 24, Sutherland je odgovorio kako se nada da će snimanje početi do kraja travnja. Na što su se obožavatelji Veronice Mars i Deadwooda slatko nasmijali, zajedno sa ostalim fanovima serija koje čekaju davno im obećane filmske nastavke. O filmskom nastavku Heroesa nije bilo riječi, što je najpametnije za sve.
 • Allen Gregory, animirana serija Jonaha Hilla, na ničiju žalost, otkazana je. Usto, Reilly se nada da će druga, daleko bolja animirana serija Bob’s Burgers biti još gledanija u drugoj sezoni, optimizam koji u potpunosti podupiremo.
 • Glee neće dobiti spin-off, ali likovi će završiti srednju školu ove sezone. Reilly kaže da Fox ima povjerenje u Ryana Murphyja (što sugerira da dugo nije gledao Glee) i njegov plan za nastavak serije, koji će na ovaj ili onaj način uključivati likove koji će završiti svoj put u školi Prospect High.
 • J.J. Abrams bio je prisutan na panelu o Alcatrazu, seriji čiji je izvršni producent. Nakon što je prethodno kreirao serije s bogatom serijaliziranom radnjom, Alias, Lost i Fringe, rekao je da će Alcatraz biti više proceduralna serija, sa “slučajem tjedna” te određenom mitologijom koja će se provlačiti kroz čitavu seriju. Vjerni gledatelji pohvatat će konce mitologije, dok će ostali moći povremeno pratiti seriju i uživati u njoj svejedno.
 • Za aktualnu sedmu sezonu Bonesa zasad je naručeno 17 epizoda, a razlog tomu je trudnoća glavne glumice Emily Deschanel. No, ukoliko će starija Deschanelica moći nastaviti snimanje, ostavljena je mogućnost narudžbe pune sezone od 22 epizode. Doduše, prvotno je naručeno 13 epizoda, što je kasnije povećano na 17.
 • Fox je najavio pokretanje animiranog late-night bloka subotom, koji će se emitirati od 23:00 do 00:30, s početkom u siječnju 2013. godine kao svojevrsni pandan Adult Swimu. Za produkciju sadržaja bit će zadužen novo kreirani odjel, a radit će se o različitim animiranim skečevima, kratkim animiranim filmovima, originalnim ili vezanim uz postojeće serije. Uz to, Fox pokreće neku vrstu digitalne mreže koja će nuditi navedeni sadržaj na različitim online platformama, od mobilnih uređaja, tableta, igraćih konzola te na on-demandu. Još uvijek nije potpuno jasno koji će sadržaj biti namijenjen televizijskom emitiranju, a koji online distribuciji, ali vjerojatno ćemo saznati na vrijeme.
2 komentara
 • Jedna odlična vijest i jedna katastrofalna: prva je otkazivanje Allena Gregorya. Teško da postoji televizijsko smeće koje se može usporediti s tom izbljuvotinom. Katastrofalna vijest je snimanje filma s tematikom intelektualnog eskrementa kao što je 24. Nadam se da se to nikada neće ostvariti.

 • Alcatraz pa procedural? Hvala, ali ne hvala!!!

  Možda ipak treba pričekati pilot da se dobije neka slika kako će im ta “mitologija” izgledati, ali ovako na neviđeno; želim mu kratak život i bolnu smrt.
  Bazirati procedural na pilotu koji najavljuje obavezan kraj serije …. Prison Break, Life, Flash Forward, Unforgettable,..
  ako već moraju otkazati House-a, ja ću ipak navijati za Touch

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861