24 film: FOX nije dao zeleno svjetlo – serijala.com
Trenutno čitaš
24 film: FOX nije dao zeleno svjetlo

24 film: FOX nije dao zeleno svjetlo

Sjećate se kada smo pisali da FOX razmatra scenarij za film koji je napisao Billy Ray? Razmatranju je došao kraj, a vijesti neće obradovati fanove serije. Čini se kako je film daleka budućnost, jer FOX nije prihvatio dotični scenarij.

Izvršni producent serije, Howard Gordon, kaže kako je razočaran odlukom FOX-a, međutim, poprilično je siguran da će se film jednom snimiti. Ova odluka znači da je vrijeme da se krene u pisanje novog scenarija koji će zadovoljiti FOX, koji će se držati kriterija koje je serija postavila kroz osam sezona, te iskoristiti sve blagodati snimanja koje ne mora biti u stvarnom vremenu.

Tako se film čini kao daleka budućnost, a Kieferova pretpostavka da bi mogao biti gotov do 2012. treba uzeti sa rezervom. S jedne strane, možemo biti optimistični i reći da će film kad-tad ugledati svjetlo dana, jer je Kiefer još uvijek raspoložen za akciju, a s druge strane gledano, možda i ovo završi kao Heroes film…

8 komentara
  • Pa vijest vjerovatno nije obradovala fanove serije ali je sve nas ostale koji smo se konačno riješili jednog intelektualnog smeća na TV-u. Bogu hvala.

  • Intelektualnog? Priznaj, ti si tadžikistanski spam bot koji puca random rečenice u google translator i rezultat stavlja ovdje.

  • waldorf,
    ako nemaš što pametnog za napisat bolje ti je da šutiš umjesto da se sramotiš po Internetu. Thanks.

  • @waldorf lobotomko…stvarno misliš da se imam i vremena i volje zajebavat s lobotomcima na Internetu? Toliko si daješ važnosti? Rađe popij svoju dnevnu tabletu.
    Thanks.

  • Ajd reci zašto je 24 sranje? Meni je jedna od boljih serija. Tehi je Dr. House dobar ili 1001noć meni je sranje zato molim te ostavi se glupih komentara.

  • johhny očito nije pogledao vise od jedne serije tipa Beverly Hills pa mu je 24 smeće, lol. netreba ga shvaćat ozbiljno nezna sta govori. durex kralju! 24 , the wire, the shield, oz, waking the dead, wire in the blood, breaking bad – serije koje su i bit ce jos uvijek daleko iznad svih ostalih.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861