24 film – prvi detalji – serijala.com
Trenutno čitaš
24 film – prvi detalji

24 film – prvi detalji

Za 24 se i dan danas govori kako je bila jedna od najboljih akcijskih serija. FOX ju je odlučio otkazati nakon osam sezona, no tu priči nije kraj. Fanove je razveselila  vijest o filmu, a ovih dana je showrunner serije Howard Gordon otkrio prve detalje.

Da se radnja filma neće odvijati u stvarnom vremenu poput one u sezonama što je bio trademark serije je već od prije poznato, čak je to Kiefer nedavno prokomentirao rekavši da je to super stvar za scenariste, jer su tako karakteri u mogućnosti odletjeti iz SAD-a u Japan, te još imati vremena napraviti hrpu stvari.

Scenarij za film je napisan, FOX ga trenutno razmatra, čeka se zeleno svijetlo. Još nisu određeni nikakvi datumi, ali radi se na tome. Što se lokacija snimanja tiče, kako stvari trenutno stoje, to će biti Velika Britanija, Prag, Kina i susjedna nam Srbija. U filmu ćemo definitivno vidjeti Chloe, a radnja se odvija 18 mjeseci nakon one u osmoj sezoni.

Čak nije isključena mogućnost napraviti više od jednog filma, konkretno, scenarist Billy Ray bi volio vidjeti trilogiju. Za kraj, Howard je još dodao kako ćemo nešto više informacija dobiti u tjednima koji slijede. A što se Kiefera tiče, on trenutno snima dokumentarac o 24. Uhvatila ga nostalgija.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861