Video: Person Of Interest – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Person Of Interest

Video: Person Of Interest

I dok čekamo ostale trailere za nove serije koje je naručio CBS i predstavio ih u rasporedu za novu sezonu, skrećemo vam pažnju na prvi video iz serije Person Of Interest, koji ipak zaslužuje zasebnu vijest.

Nakon što smo dobili vijest da je Person Of Interest bio jedna od prvih serija koje je ove godine otkupio CBS, sada je objavljen i prvi video koji između ostaloga sadrži clipove iz serije, kao i par izjava glumaca i producenata. Da ponovimo za one koji možda i ne znaju, najkraći opis bi bio, da je Person Of Interest serija čija radnja prati bivšeg CIA agenta (Jim Caviezel) koji se udružuje sa misterioznim milijarderom (Michael Emerson) kako bi sprječili zločine prije nego što se dogode, uz pomoć najnovije tehnologije. Tvorci cijelog projekta su Jonathan Nolan (su-scenarist Dark Knighta) i J.J Abrams (Lost), dok će showrunner biti Greg Plageman (Cold Case), a redatelj pilot epizode David Semel (Heroes). Ovo je prva serija J.J Abramsa koju ćemo gledati sljedeće sezone, druga je naravno Alcatraz, koju je Fox ostavio za midseason.

Kako će se ova serija uklopiti na CBS, hoće li biti serijalizirana i (pre)puna mitologije, ili će se ipak držati proceduralnog formata, ostaje nam za vidjeti, no ne sumnjamo da su kreatori pripremili i poneki zaplet. Ali ako ćemo suditi po ovom isječku, čeka nas jedna uzbudljiva serija  jer ipak smatramo da je Abrams izvukao par zaključaka iz fijaska zvanog Undercovers.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KK4YuIf2cIg[/youtube]
3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861