Netflix: Brdo novih (i nešto starijih) trailera za nove serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Netflix: Brdo novih (i nešto starijih) trailera za nove serije

Netflix: Brdo novih (i nešto starijih) trailera za nove serije

Nova serija poljske autorice i redateljice Agnieszke Holland o tome što-bi-bilo-kad-bi-bilo situaciji da se Željezna zavjesa nikad nije podigla, a Hladni rat nikad završio. Ova alternativno-povijesna drama odvija se dvadeset godina nakon razornog terorističkog napada 1982. koji je zaustavio tijek oslobođenja Poljske i kasniji pad Sovjetskog Saveza. Priča prati studenta prava i policijskog istražitelja koji su naišli na zavjeru koja je zadržala Željeznu zavjesu i tajne razloge zašto Poljska dva desetljeća živi pod represivnom policijskom državom. Osam epizoda je naručeno za prvu sezonu, a 1983 svoju premijeru ima 30. studenog.

Za sve vas kojima nije dosta 23 turske serije koje se trenutno emitiraju na domaćim televizijama — evo nešto s Netflixa i za vas. Nadnaravna drama o… ma nećete ovo gledati. The Protector nema definiran datum emitiranja, ali doći će “uskoro”.

Talijanska serija, Baby, temeljena je na stvarnoj priči iz 2014. o dvije srednjoškolke iz bogate četvrti koje su se počele baviti prostitucijom kako bi mogle kupovati dizajnersku odjeću, mobitele i slične nepotrebne stvari koje djeci u razvoju trebaju. Osam epizoda moći će se gledati od 30. studenog.

The Haunting of Hill House je nadolazeća američka horor serija iz pera Mikea Flanagana, a temelji se na istoimenom romanu Shirley Jackson iz 1959. Prva sezona sastojat će se od deset epizoda koje će biti dostupne od 12. listopada. Kritika kaže da je serija odlična.

https://www.youtube.com/watch?v=G9OzG53VwIk

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861