Pogledajte recenziju Netflixove “The Haunting of Hill House” na YouTube kanalu “FilmPeek” – serijala.com
Trenutno čitaš
Pogledajte recenziju Netflixove “The Haunting of Hill House” na YouTube kanalu “FilmPeek”

Pogledajte recenziju Netflixove “The Haunting of Hill House” na YouTube kanalu “FilmPeek”

FilmPeek, YouTube kanal lokalnog trojca filmskih entuzijasta, u najnovijoj, petoj epizodi svoje druge sezone uz film obrađuje i serije pa su se tom prilikom predstavili nama, a nama je drago predstaviti vama ovaj vrlo simpatični kanal čije će vas epizode, ako ste imalo slični nama, podsjetiti na razgovore koje ste i sami vodili, nasmijat će vas njihove interne šale i reference (pogotovo one dodane u post-produkciji), a naravno, ponekad ćete i kolutati očima na neka od njihovih mišljenja. U nastavku pročitajte što su sami rekli o sebi i pogledajte epizodu 5 o “Noći vještica i Haunting of Hill House, a od nas samo pohvale i želje da samo tako nastave, dok vama svakako preporučamo da se pretplatite i redovito pratite njihov kanal.

Prije nekoliko tjedana s drugom sezonom emitiranja krenuo je YouTube kanal FilmPeek. Riječ je o kanalu kojeg je pokrenulo troje filmskih entuzijasta potpuno različitih žanrovskih opredjeljenja i godišta s namjerom da ljudima preporuče što iz svijeta aktualnih filmova i serija treba pogledati, a što zaobići u širokom luku. Ispred kamere su Luka i Vajta, stari prijatelji koje su prije 12-ak godina spojili njihova zajednička ljubav prema tada popularnoj seriji Izgubljeni (Lost) i svijet interneta preko kojega su se upoznali, a Matea je (uvjerljivo) najmlađa članica kanala, ujedno i jedina koja u potpunosti ozbiljno shvaća svoj posao.

Nakon niza epizoda u prvoj i drugoj sezoni posvećenih isključivo filmovima, ovoga tjedna na red je konačno došao i nastavak u kojem ekipa raspravlja o televizijskoj seriji. I to ne bilo kojoj, već trenutno najaktualnijoj – Netflixovoj The Haunting of Hill House. Epizoda je zapravo posvećena horor žanru, jer osim serije Luka i Vajta polemiziraju i o novoj inačici “Noći vještica koju trenutno gledamo u kinima.

Svrha kanala FilmPeek je kroz spontani razgovor (ništa u epizodama nije skriptirano) i zezanciju gledatelje opustiti i nasmijati, a tek tu i tamo reći par “pametnih” riječi o filmovima, serijama i svijetu sedme umjetnosti općenito. S prvom sezonom ekipa FilmPeeka startala je ovog proljeća, taman prije dodjele Oscara, a u sedam epizoda koliko je sezona sadržavala razgovarali su o filmovima Black PantherTomb Raider, Igrač broj 1Posljednji JediMjesto tišine i Osvetnici: Rat beskonačnosti.

Između prve i druge sezone, koja je započela 14. listopada, ekipa je objavila i par “special” epizoda s kratkim osvrtima na filmove Solo: Priča iz Ratova zvijezda i Deadpool 2, a u novoj sezoni za sada su nam pripremili osam epizoda od kojih su prve četiri već izašle (Zvijezda je rođena i VenomPrvi čovjek, Teška vremena u motelu El Royale i Bohemian Rhapsody). Posebnu pozornost na sebe ekipa će sasvim sigurno skrenuti sljedećeg vikenda kada je na rasporedu epizoda posvećena njihovim najdražim serijama – Top 5 naj serija.

YouTube kanal FilmPeek svoje epizode izbacuje jednom tjedno, svake nedjelje u poslijepodnevnim satima, a sljedeća je na rasporedu 18. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861