Ukratko: Whitney, In Plain Sight, Nurse Jackie – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Whitney, In Plain Sight, Nurse Jackie

Ukratko: Whitney, In Plain Sight, Nurse Jackie

Otkazane serije i talk-showovi, nova gostovanja i povratak još jedne sitcom zvijezde 90-ih na male ekrane. Evo kratkog pregleda glavnih vijesti iz svijeta televizije.

  • Deadline.com ekskluzivno donosi vijest kako se Jane Kaczmarek, publici poznata po svojoj nezaboravnoj ulozi u Malcolm in the Middleu, pridružila glumačkoj postavi nadolazećeg NBC-evog sitcoma Whitney. Kaczmarek će u seriji glumiti majku protagonistice, koju tumači komičarka Whitney Cummings. Kaczmarek je nedavno viđena u TNT-evoj kratkoživućoj odvjetničkoj drami Raising the Bar, a prošlog je tjedna gostovala i u FX-ovom sitcomu Wilfred. Uloga Whitneyine majke prvotno je pripala Beverly D’Angelo, koja je napustila seriju. Whitney počinje s emitiranjem u četvrtak, 22. rujna.
  • Nakon što je USA dao zeleno svjetlo za snimanje nove sezone Suitsa, stiže vijest kako je mreža odlučila kriminalističku dramu In Plain Sight privesti kraju. Serija, koja je upravo završila s emitiranjem svoje četvrte sezone, vratit će se s posljednjom, petom sezonom koja će se sastojati od osam epizoda. In Plain Sight prati Mary Shannon (Mary McCormack), američkog maršala, zadužena za program zaštite svjedoka.
  • TBS je odlučio otkazati late-night talk show Lopez Tonight. Show Georgea Lopeza izgubio je veliki dio gledatelja nakon starta Conanovog novog showa, s obzirom da ga je Conan izgurao sa 23h na ponoćni termin. TBS je zamalo otkazao Lopez Tonight prošle godine, no Conan je inzistirao da ga mreža zadrži makar još jednu sezonu kako ne bi izgledalo da mu je oduzeo posao i izgurao ga s rasporeda.
  • Seth MacFarlane, autor animiranih hitova Family Guy, Cleveland Show i American Dad, po treći će put biti voditelj Comedy Centralovog roasta. Prošli je mjesec objavljeno kako će Charlie Sheen biti “meta” komičara u ovogodišnjem specijalu CC-a, a MacFarlaneu će ovo biti treći roast zaredom na voditeljskom mjestu – prethodno je služio kao voditelj na roastovima Donalda Trumpa i Davida Hasselhoffa. Podsjećamo, roast će se emitirati u ponedjeljak, 19. rujna, isti dan kada se emitira i premijerna epizoda nove sezone Two and a Half Mena.
  • Bobby Cannavale, dobitnik Emmya za gostujuću ulogu u NBC-evom sitcomu Will & Grace, pridružio se glumačkoj postavi Showtimeove dramedije Nurse Jackie. Cannavale će se pojaviti u svih deset epizoda nadolazeće četvrte sezone, koja s produkcijom počinje u rujnu, dok je premijera predviđena za 2012.
  • ABC ove jeseni vraća Tima Allena na male ekrane, planira iduće sezone isto učiniti i s Kirstie Alley, a sada se i Roseanne Barr želi pridružiti ekipi nekadašnjih sitcom zvijezda koji se u istom formatu žele vratiti na male ekrane. Komičarka, koja trenutno grebe po televizijskom dnu u “reality” showu Roseanne’s Nuts, planira povratak sa sitcomom Downwardly Mobile, koji će imati vrlo sličan koncept kao i Roseanne – prikazivat će klasičnu američku obitelj koja se pokušava nositi s teškim vremenima.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861