Sljedeći roast Comedy Cetrala – Charlie Sheen – serijala.com
Trenutno čitaš
Sljedeći roast Comedy Cetrala – Charlie Sheen

Sljedeći roast Comedy Cetrala – Charlie Sheen

Charlie Sheen bit će meta sljedećeg roasta Comedy Centrala, što je vjerojatno bio najjednostavniji i najočitiji izbor otkad se show održava. Roast je vrsta komedije, u kojoj komičari vrijeđaju, ismijavaju, ali istodobno veličaju metu roasta. Charlie je, naravno, idealan odabir za ovakav tip komedije. Njegov istančani i profinjeni smisao za humor, nerijetko na svoj račun, nadaleko je poznat samo njemu.

Sheen se tako pridružuje nizu dugih cijenjenih holivudskih ličnosti koje su prethodno bile roastane na Comedy Centralu, kao što su Pamela Anderson, Larry the Cable Guy, David Hasselhoff i Donald Trump. (nb, namjerno smo izostavili Denisa Learya, Wiliama Shatnera i Boba Sageta, nemamo potrebu biti cinični prema njima.)

Roasterska postava, kao i roast master, bit će objavljeni naknadno, ali bilo bi fantastično kad bi se među njima našao Chuck Lorre. Prethodna dva roasta, Hasselhoffov i Trumpov, vodio je kreator Family Guya, Seth MacFarlane. Pred roasterima je težak i zahtjevan posao – pronaći viceve i nove načine vrijeđanja Sheena koje još nismo čuli posljednjih mjeseci. Show će se, kao slučajno, emitirati 19. rujna, istog dana kao i premijera devete sezone bivšeg Charlievog sitcoma, Two and a Half Men. Doduše, pola sata nakon prve epizode sa Sheenovom zamjenom, Ashtonom Kutcherom.

Posljednjih se dana i tjedana ponovo pojačavaju nagađanja da bi Charlie ponovo mogao dobiti vlastiti sitcom, no sve i dalje ostaje na razini glasina. Samo, upitno je koja bi mreža bila voljna riskirati te uzeti nedgovornog i neobuzdanog glumca pod ugovor, koji sigurno ne bi bio jeftin.

4 komentara
  • Uf, to će bit krvavo. Ja živim za te roastove – 60 minuta plakanja od smijeha. Samo nek ovaj put ne dovode ljude iz Jersey Shorea. Koliko god je Situation bio brutalno smiješan koliko je bio loš, nek ostave taj posao za profesionalne udjeljivače uvreda.

    • Marlee je zakon. Ali mislim da bi onda “I’m gonna make fun of my own deafness” štih postao isfuran. Ali bila je zakon na Trumpovom roastu.

      “I’ve been told that when I speak, I sound like Whitney Cummings with a dick in my mouth.” :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861