Ukratko: Spartacus, Happy Endings, Love Bites, Animation Domination, Olivia Munn – serijala.com
Trenutno čitaš
Ukratko: Spartacus, Happy Endings, Love Bites, Animation Domination, Olivia Munn

Ukratko: Spartacus, Happy Endings, Love Bites, Animation Domination, Olivia Munn

Glumačke promjene u Spartacusu, Happy Endings dupliran, Love Bites dobio datum premijere, odgoda MacFarlaneovih serija i Olivia Munn <3 – ukratko:

  • Nove sise u Spartacusu! Nakon naslovnog Spartaka, još će jedna uloga biti promijenjena – robinja Batiatusa i Lucretie. Lesley-Ann Brandt napustila je seriju u produkcijskoj pauzi, a zamijenit će je Cynthia Addai-Robinson. Andy Whitfield (Spartak) već je ranije morao napustiti seriju, nakon što je obolio od raka. (EW)
  • Fali vam Becki Newton? Love Bites, jednosatna dramedija sa bivšom glumicom iz Ugly Betty u glavnoj ulozi još je prošlog svibnja naručena na NBC-u, a premijeru će dobiti tek na ljeto, 2. lipnja. Ljetne serije na javnim mrežama vrlo rijetko uspijevaju, no Becki ionako ima rezervnu opciju sa pilotom na CBS-u. (THR)
  • Family Guy, American Dad! i The Cleveland Show, animirane komedije Setha MacFarlanea, obično nisu pretjerano senzibilne, no sve tri ovotjedne epizode odgođene su jer im je uragan glavna tema, a jug SAD-a pogodile su snažne oluje. (EW)
  • ABC će tokom sweepsa emitirati po dvije epizode Happy Endingsa, umjesto repriza Modern Familya. Trenutne šanse za obnovu su 50-50, no poduplano emitiranje ovog je puta pozitivan znak jer će se emitirati tokom sweepsa, ključnog razdoblja u sezoni kada se pomnije mjeri gledanost. Naravno, ako se gledanost ne sunovrati. (TVBTN)
  • Atraktivne glumice u pilotu Aarona Sorkina – Marisa Tomei u pregovorima je za glavnu žensku ulogu, dok je glavnu mušku već ranije dobio Jeff Daniels. Olivia Munn i Alison Pill također su blizu angažmana za jedne od sporednih uloga. Projekt trenutno nazvan More As This Story Develops prati događaje iza kulisa popularne informativne emisije, a pilot se snima za HBO. Ovaj pilot je Sorkinov televizijski povratak, nakon što je kreirao West Wing, Sports Night i Studio 60 on the Sunset Strip. (Deadline)
Komentari (1)
  • Valjda je Lesley-Ann Brandt napustila seriju jer joj je muž prigovarao da je stalno golišava, pa je bio ljubomoran

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861