Tjedni top 5: Stotinu Da Vincijevih mjesečevih djevojki u prljavoj Južnoj Dakoti – serijala.com

Tjedni top 5: Stotinu Da Vincijevih mjesečevih djevojki u prljavoj Južnoj Dakoti

Opraštamo se od Girls i Mr. Selfridgea, a tjedan donosi i jednu zanimljivu obljetnicu.

 1. Pep says:

  Meni je ova sezona Girls zapravo puno bolja od prethodne koja mi je u nekoliko navrata bila nepodnosljiva. Jedina stvar koje se od druge sezone trenutno distinktivno sjecam je ona nesretna epizoda sa stapicem za uho, dok sam siguran da ce mi svada u fake-Hamptonsu i Adamova sestra (medu ostalim) ostat u boljem sjecanju.

 2. konkvi says:

  pratim jedino da vincija i simpa mi je. zabavno, fina scenografija, gluma solidna, priča ide brzo, zanimljva, zna biti hororistično duhovita hehe,kao ona sa draculom, lik koji ga je utjelovio odličan. nadam se isto takvom nastavku i u drugoj sezoni.

 3. understone says:

  Za The 100
  “Naručeno je trinaest epizoda za prvu sezonu, a u ovom CW kutku spomenimo i kako će se serija emitirati srijedom poslije Arrowa tako da su velike šanse da će svih trinaest ugledati svjetlo dana. Prije otkazivanja, jasno”.

  Odakle ti da će serija biti otkazana? Prvi dojmovi kažu da se radi o super seriji sa kompleksnom radnjom. Kada teško pogriješiš sa ovom prognozom, znaš li koliko će vrijediti tvoje mišljenje? Zašto jednostavno ne promijenite ime stranice iz Serijala.com u cw-possibleteenseries-alert-hateclub.com?

  • Dario says:

   To je bila šala. Nadao sam se da je bar to preočito.

  • Guest says:

   Super serija s KOMPLEKSNOM radnjom? Na CW-ju? AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

   • understone says:

    Samo govorim što sam pročitao. Seriju još nisam pogledao tako da neznam. A evo baš jutros gledam da im je The 100 najgledanija premijera od 2010, tko zna možda i valja. Šta te briga je li na Oxygenu, Adult Swimu, E!-u ili CW-u ako vrijedi. Gledaj serije a ne mreže

 4. Mario Bartos says:

  Ok je skroz Da vinci :D
  Verujem da ce druga sezona biti puno bolja.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *